Σε όλο τον κόσμο επεκτείνεται πια η υπηρεσία «COSMOTE Roaming Data Limit» της Cosmote, με στόχο τον καλύτερο έλεγχο του κόστους των συνδρομητών της εταιρίας, όταν θα κάνουν χρήση των κινητών τους στο εξωτερικό. Παράλληλα, πιο φθηνές έχουν γίνει είναι εδώ και λίγες ημέρες οι υπηρεσίες φωνής και SMS, αλλά και χρήσης δεδομένων για εκείνους που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως αναφέρει η εταιρία, «όλοι οι συνδρομητές COSMOTE που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση επωφελούνται από χαμηλότερες χρεώσεις έως 27% στις υπηρεσίες φωνής και SMS και 57% στη χρήση δεδομένων».

«Αλλά και σε όλες τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 σε όλους τους συνδρομητές της 43% έκπτωση στη χρήση δεδομένων μειώνοντας την ογκοχρέωση σε 4€/ΜΒ. Παράλληλα, από 1η Ιουλίου 2012, η υπηρεσία «COSMOTE Roaming Data Limit» επεκτείνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου προσφέροντας στους συνδρομητές συμβολαίου καλύτερο έλεγχο κόστους για χρήση δεδομένων στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία ενημερώνει αυτόματα με μήνυμα τον καταναλωτή όταν πλησιάζει το όριο χρήσης των 62€, ώστε να αποφύγει τυχόν ψηλές χρεώσεις» σημειώνεται.

Επίσης, όπως υπογραμμίζει η COSMOTE, «για όσους θέλουν να μιλούν με την άνεσή τους όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς, η υπηρεσία «COSMOTE Traveller» δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας και στο εξωτερικό». «Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το Internet χωρίς άγχος η υπηρεσία «COSMOTE Travel & Surf», προσφέρει απόλυτο έλεγχο κόστους με πολύ χαμηλές χρεώσεις για χρήση Internet στην Ευρώπη, επιλέγοντας ημερήσια πακέτα πρόσβασης. Με τις παραπάνω μειώσεις στις χρεώσεις των υπηρεσιών περιαγωγής, οι συνδρομητές της COSMOTE έχουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και έλεγχο κόστους και στο εξωτερικό» καταλήγει η ανακοίνωση.