H Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί έρωτες και χρήμα για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Ακολουθούν Πανσέληνος στις 3/7 και είσοδος του Αρη στον Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Ο Κρόνος θα πολιορκεί το ζώδιό σας για ακόμη τρεις μήνες, οπότε και θα το εγκαταλείψει οριστικά. Στο μεσοδιάστημα θα έχετε μια σειρά από βοήθειες που θα προσφέρουν πολύτιμη ώθηση σε τομείς όπως η καριέρα σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα πιέζει όλον τον μήνα στα οικονομικά, δημιουργώντας προϋποθέσεις κέρδους, αλλά και πιθανά έξοδα. Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 3/7 ξεκαθαρίζει την πορεία σχέσεων ή συνεργασιών μια για πάντα, ενώ ο Αρης από τον Ζυγό θα σας κινητοποιήσει σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Καλλιεργήστε ταλέντα.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του Ιουλίου κλείνει και τυπικά έναν κύκλο μεγάλων επαγγελματικών διεργασιών και σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τυχόν ασάφειες. Η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης ενισχύει έντονα τα οικονομικά (τα κέρδη μπορεί να είναι πολλά αυτόν τον μήνα) καθώς και τα αισθηματικά. Η έξοδος του Αρη από την Παρθένο θα συμβάλει στην αποφυγή μεγάλων εξόδων. Η εβδομάδα φέρνει επίσης στην επιφάνεια ένα ζήτημα υγείας το οποίο χρειάζεται αντιμετώπιση.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Δεν είναι δύσκολος ο Ιούλιος – ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμενο οκτάμηνο, που είχατε τον Αρη στο ζώδιό σας, το διάστημα αυτό θα σας φανεί παιδική χαρά. Τα μόνα που δεν φαίνεται να στρώνουν ακόμη είναι τα ερωτικά, αλλά και τα οικονομικά. Οχι ότι δεν νιώθετε ερωτευμένοι ή οικονομικά καλυμμένοι, απλώς η ικανοποίηση και από τα δύο, για διάφορους λόγους, είναι ελλιπής. Τα επαγγελματικά κινούνται παρασκηνιακά στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μάλλον αναμοχλεύονται με την Πανσέληνο στις 3/7. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε μόνοι, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Στηριχτείτε σε φίλους.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Ο Αρης στο ζώδιό σας δίνει το αστρολογικό στίγμα του μήνα που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους εύκολους της χρονιάς, είναι όμως από τους πιο παραγωγικούς! Από τη μία είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, από την άλλη, όμως, προκύπτουν και αλλαγές, ανατροπές ή και προβλήματα στη συνεργασία με τρίτους ή υπάρχει ένας αυξανόμενος ανταγωνισμός που σας κρατάει σε εγρήγορση και ένταση. Κοντά στην Πανσέληνο απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή για τους γεννημένους αρχές Οκτωβρίου. Δείξτε μεγαλύτερη ψυχραιμία και ωριμότητα στη συμπεριφορά.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Κλείστε εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Ο Ιούλιος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του ο Ερμής από τον Λέοντα, ορθός και ανάδρομος, φέρνει εμπόδια ή καθυστερήσεις στην επικοινωνία και αυξάνει τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Πολλά είναι αυτά που έχετε να κυνηγήσετε, αλλά το κέρδος δεν φαίνεται να έρχεται πριν από τον Αύγουστο που αναμένεται πιο φιλικός. Η Πανσέληνος του Ιουλίου έχει, πάντως, μια έμμεση επιρροή και φαίνεται ότι σας δημιουργεί ένταση μέσω τρίτων, είτε συγγενών είτε συνεργατών.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια κοντινή απόδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Ο Ιούλιος είναι μήνας διακοπών, ξεκούρασης, αλλά και ταυτόχρονα αρκετά παραγωγικός για εσάς. Ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο θα υπάρξουν ημέρες που θα έχετε πιο φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς και στιγμές έντονης κούρασης ή αγωνίας για την έκβαση μιας επαγγελματικής ή οικονομικής κατάστασης. Η Πανσέληνος, άλλωστε, στοχεύει στο πορτοφόλι σας και στην αυτοπεποίθησή σας. Αν θέλετε να διαπραγματευτείτε ένα οικονομικό ζήτημα, όπως μια αύξηση, μια νέα συμφωνία ή αγοραπωλησία, ο Ιούλιος σας παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης, ωστόσο καλό θα ηταν να περιμένετε μετά τις 5/7.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Kαλύτερη τύχη στα ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας κλείνει και τυπικά ένα πολύ απαιτητικό και κουραστικό διάστημα, με αρκετό σασπένς και προβληματισμούς για σχέσεις και συνεργασίες. Ενας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ετοιμάζεται να ανοίξει από την επόμενη εβδομάδα. Ο Αρης στον Ζυγό θα πιέζει στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα και αυτό δείχνει ότι και ο Ιούλιος δεν είναι ακριβώς μήνας διακοπών, αλλά πολλαπλών υποχρεώσεων. Ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση, γιατί η υπερκόπωση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ταξιδέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Ο Ιούλιος είναι εξαιρετικός για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, δεν επιτρέπει όμως να ξεκουραστείτε όσο θέλετε, αφού συνέχεια θα υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ή και έκτακτες προς αντιμετώπιση καταστάσεις που θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Ο Ερμής απέναντί σας, στον Λέοντα, κάνει τους άλλους απαιτητικούς (είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες, είτε ο σύντροφός σας, είτε οι φίλοι). Πάντως, έχετε αρκετούς άσους στο μανίκι και σίγουρα στο τέλος του μήνα ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα είναι πιο φορτωμένος!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να βελτιώσετε τα έσοδά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Ο Ιούλιος δεν προσφέρεται για τις διακοπές των ονείρων σας, προσφέρεται όμως για να χτίσετε προϋποθέσεις στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή στον Λέοντα. Πολλή δουλειά, νέες υποχρεώσεις, διακυμάνσεις στις σχέσεις με συνεργάτες, είναι όλα αυτά που περιγράφουν τον Ιούλιο και σίγουρα θα σας απασχολήσουν ως έναν βαθμό. Αν θέλετε διακοπές, προτιμήστε τον Αύγουστο, αλλιώς προγραμματίστε τες τώρα, αλλά με χαμηλότερες προσδοκίες. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει με τον τρόπο της να κλείσουν εργασιακές εκκρεμότητες με τη βοήθεια φίλων.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές επιτυχίες.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα του Ιουλίου κλείνει και τυπικά έναν κύκλο με αρκετές δυσκολίες κυρίως σε ό,τι αφορά αποφάσεις επί των εργασιακών. H Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 3/7 δημιουργεί φόρτιση και σας ωθεί σε αποφάσεις για μια επαγγελματική κατάσταση, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Επειτα, ο Ιούλιος θα δείξει σαφώς πιο άγριες διαθέσεις, αφού με τον Αρη απέναντί σας απαιτεί ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά, θα έχετε ευκαιρίες σε επίπεδο νέων σχέσεων, όπως και ευκαιρίες για ταξίδια.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκαθαρίσματα στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Σύνθετος ο Ιούλιος από κάθε άποψη, αφού από τη μία βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, σας κινητοποιεί σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, ένα ακίνητο ή την προσωπική σας ζωή και από την άλλη σάς παρέχει τις δυνατότητες να αυξήσετε το εισόδημά σας,καθώς και να ταξιδέψετε ή να κάνετε διακοπές. Η κούραση από τη δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα πηγαίνουν χέρι χέρι με αρκετές ευτυχισμένες στιγμές. Η Πανσέληνος στις 3/7 δεν είναι αρνητική για εσάς. Ισα ίσα, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια σύντομη απόδραση!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Σχεδιάστε ταξίδια ή σπουδές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Επιτέλους, η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και πλέον όλα φαίνονται πιο όμορφα. Νιώθετε σιγουριά, μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι όλα μπορεί να κυλήσουν αρμονικότερα σε σχέσεις και επαγγελματικά. Πάντως, το θέμα της Πανσελήνου είναι τα οικονομικά σας. Αυτά θα κυνηγήσετε, είτε επιδιώκοντας αύξηση εισοδήματός, ευνοϊκή τακτοποίηση χρεών ή και δάνεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενέχει μόνο έναν κίνδυνο: να θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα κερδίζετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε τα οικονομικά.