Στελέχη της ΕΛΑΣ και της Μοσάντ σε σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών» με την συμμετοχή πρώην διοικητή της Μοσάντ, ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων πρεσβειών και ανώτατων στελεχών ασφαλείας πολυεθνικών επιχειρήσεων πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέματα τρομοκρατίας, λαθρομετανάστευσης σε συνδυασμό με την αναφερόμενη ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ. Ακόμη τους συνέδρους θα απασχολήσουν το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον στη Μεσόγειο, στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή

Σεμινάριο «κεκλεισμένων των θυρών» με την συμμετοχή πρώην διοικητή της Μοσάντ, ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, εκπροσώπων πρεσβειών και ανώτατων στελεχών ασφαλείας πολυεθνικών επιχειρήσεων πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με θέματα τρομοκρατίας, λαθρομετανάστευσης σε συνδυασμό με την αναφερόμενη ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ. Ακόμη τους συνέδρους θα απασχολήσουν το νέο γεωπολιτικό περιβάλλον στη Μεσόγειο, στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Το ενδιαφέρον του σεμιναρίου εστιάζεται στην παρουσία του πρώην διοκητή της Μοσάντ και διευθυντή του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ Γιαν Μιζράχι που θα αναλύσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και άλλους συνέδρους θέματα που αφορούν τη διεθνή τρομοκρατία, τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ροή των λαθρομεταναστών για τις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στο ζήτημα των πυρηνικών του Ιράν. Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Χατζής, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, η πορεία του κ. Μιζράχι «είναι συνυφασμένη με την πορεία των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk