Δεν συμμετέχει η Χρυσή Αυγή στη σύσκεψη για την υπηρεσιακή

Αρνείται να παραστεί στη σύσκεψη για τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης ο Ν. Μιχαλολιάκος, με δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης.

Αρνείται να παραστεί στη σύσκεψη για τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβέρνησης ο Ν. Μιχαλολιάκος, με δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης, λόγω του αποκλεισμού του από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τη δημιουργία σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε συγκεκριμένα για την απόρριψη της πρόσκλησης που του έγινε:

«Σχετικά με την πρόσκληση, την οποία έλαβα για σύσκεψη με σκοπό τον ορισμό της υπηρεσιακής κυβερνήσεως δηλώνω ότι αρνούμαι να συναινέσω στον εμπαιγμό και την πολιτική ομηρία 440.000 Ελλήνων.

»Μόλις χθες, η προεδρία της δημοκρατίας αποφάσισε να με αποκλείσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον κ. Παπούλια. Με τον τρόπο αυτό καταδίκασε σε πολιτική εξορία σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες που στήριξαν το κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή».

»Αποκλείστηκα από μία συνάντηση ουσίας, κατά την οποία θα ετίθετο προς συζήτηση η ολοκληρωμένη μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση. Μου ζητήθηκε να παραστώ σε μία συνάντηση με σκοπό τον διορισμό υπηρεσιακού πρωθυπουργού που θα φέρει εις πέρας ζητήματα μόνο διαδικαστικά.

»Σήμερα, που ελήφθη πλέον η τελική απόφαση και η χώρα σύρεται σε νέες εκλογές – εξαιτίας της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών, που θέτουν τα μικροπολιτικά οφέλη υπεράνω του εθνικού συμφέροντος – αρνούμαι να νομιμοποιήσω τον εμπαιγμό, την περιθωριοποίηση και την περιφρόνηση των 440.992 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk