Την θεατρική παράσταση«Το ημερολόγιο ενός τρελού» παρακολούθησε στο θέατρο «Αλκυονίς» ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Volodymyr Shkurov.

Η επίσκεψη βέβαια, δεν έγινε άνευ αιτίας. Η πατρίδα του κ. Shkurov είναι και η πατρίδα του Νικολάι Γκόγκολ, συγγραφέα του έργου «Το ημερολόγιο ενός τρελού» που παρουσιάζεται στο γνωστό θέατρο, γι’ αυτό ο Πρέσβης της Ουκρανίας προσκάλεσε τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργο Μεσσάλα να παρουσιάσει το εν λόγω έργο στην Ουκρανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Πρέσβης της Ουκρανίας μαζί με τη σύζυγό του έδειξαν ικανοποιημένοι από την παράσταση χαρίζοντας το χειροκρότημά τους στον Γιώργο Μεσσάλα για την ερμηνεία του ρόλου του Ποπρίτσιν.

Ανάμεσα στους θεατές της ίδιας βραδιάς ήταν ο κ. Δημήτρης Μπακόλας, Πρόεδρος της European Profiles με τη σύζυγό του, ο κ. Πάρις Αμοργινός, καλλιτεχνικός διευθυντής μετακλήσεων κλασικών έργων μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας, ο κ. Εμμανουήλ Κρεμμύδας, γιατρός, κ.α.

Μετά το τέλος της παράστασης οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν ένα ποτήρι κρασί στο φουαγέ του θεάτρου, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για την πορεία των παραστάσεων του έργου.

Θα δοθούν λίγες ακόμα παραστάσεις -κάθε Παρασκευή και Σάββατο (ώρα 8.30 μ.μ.) και Κυριακή (ώρα 7.30 μ.μ.)- που θα είναι και οι τελευταίες στην Αθήνα.