• Αναζήτηση
 • Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα «μετράει» στο εξωτερικό»

  Την εκτίμηση πως παρά το βαρύ κλίμα «η Ελλάδα μετράει» στο εξωτερικό και πως τελικά θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση, μετέφερε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την εκτίμηση πως παρά το βαρύ κλίμα «η Ελλάδα μετράει» στο εξωτερικό και πως τελικά θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση, μετέφερε ο κ. Αντώνης Σαμαράς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.  Κάρολο Παπούλια κατά τη συνάντησή τους.

  Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε τον κ. Παπούλια μετά από αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στη Μόσχα και τη συνάντηση που είχε με τον  Βλαντιμίρ Πούτιν.

  «Θέλω να σας ενημερώσω με αφορμή το ταξίδι μου στη Ρωσία και τη συνάντησή μου με τον πρόεδρο Πούτιν ότι όλα τα ταξίδια μου στο εξωτερικό έχουν ένα στόχο: να βοηθήσουν να ξεπεράσει η Ελλάδα αυτές τις δραματικές σημερινές δυσκολίες με κάθε τρόπο και προς την κατεύθυνση αυτή γίνονται αυτά τα ταξίδια» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

  «Διαπιστώνω ότι παρά το πράγματι βαρύ κλίμα η Ελλάδα ακόμα μετράει και θα βγούμε από την κρίση, υπάρχει ελπίδα» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

  «Υπάρχει ελπίδα» απάντησε και ο κ. Παπούλιας.

  Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο πριν από τις 14.30 και μετά το τέλος της δεν αναμένονται δηλώσεις.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk