Η διαμάχη της οικογένειας Βαρδινογιάννη με τον μέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέα Βγενόπουλου θα συνεχιστεί (και) στις δικαστικές αίθουσες. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση εις βάρος του mr. MIG για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με όσα ανέφερε προ εβδομάδων για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Ο κ. Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει, είχε πει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την έκταση της Παιανίας, στην οποία χτίστηκε το προπονητικό κέντρο που ανήκει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη και όχι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο «καπετάνιος» το πρωί της Τετάρτης (12/10) μετέβη στα δικαστήρια και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι για το οποίο εμμέσως είχε προειδοποιήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ανιψιός του κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης λέγοντας ότι ο mr MIG «θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη».

Ο κ. Βαρδινογιάννης εξερχόμενος από τα δικαστήρια δήλωσε: «Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία για να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λεει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία. Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκου, για εμένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».