Φοροδιαφυγή 1,8 εκατ. ευρώ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσει το ΣΔΟΕ όλα τα ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα των Πανεπιστημίων της χώρας, προκειμένου να συνεχίσει τους ελέγχους για φαινόμενα φοροδιαφυγής. Αφορμή, η έρευνα που διεξήχθη από το ΣΔΟΕ Ηπείρου σε ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου διαπιστώθηκε ότι 60 καθηγητές και 240 άτομα, συνεργαζόμενο ερευνητικό προσωπικό, απέκρυπταν πρόσθετες αμοιβές ύψους άνω του 1,8 εκατ. ευρώ που είχαν λάβει για την περίοδο 2009-2010.

Από εξονυχιστικό έλεγχο θα περάσει το ΣΔΟΕ όλα τα ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα των Πανεπιστημίων της χώρας, προκειμένου να συνεχίσει τους ελέγχους για φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Αφορμή, η έρευνα που διεξήχθη από το ΣΔΟΕ Ηπείρου σε ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου διαπιστώθηκε ότι 60 καθηγητές και 240 συνεργαζόμενοι ερευνητές απέκρυπταν πρόσθετες αμοιβές ύψους άνω του 1,8 εκατ. ευρώ, τις οποίες είχαν λάβει κατά την περίοδο 2009-2010.
Σύμφωνα με στελέχη του ΣΔΟΕ στο στόχαστρο εισέρχονται πλέον και τα υπόλοιπα πανεπιστήμια, προκειμένου να γίνει έλεγχος στα ερευνητικά προγράμματα για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν φαινόμενα φοροδιαφυγής.

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα αφορούν πλέον και τις φορολογικές δηλώσεις πριν από το έτος 2009.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk