• Αναζήτηση
 • Δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν πνιγμένοι σε Αργολίδα και Κινέττα

  Οι σοροί μιας 68χρονης γυναίκας και ενός 84χρονου άνδρα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Κινέττας και της Αργολίδας, αντίστοιχα.

  Οι σοροί μιας 68χρονης γυναίκας και ενός 84χρονου άνδρα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Κινέττας και της Αργολίδας, αντίστοιχα.

  Προανάκριση για τους θανάτους διενεργείται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

  Η 68χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας νωρίς το πρωί της Πέμπτης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

  Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίας.

  Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Δαλαμανάρας Αργολίδας ο 84χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

  Νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Προανάκριση για τον θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk