Ρουβάς με γεύση ευαισθησίας

Συνέντευξη Τύπου έγινε τη Δευτέρα για να επισφραγίσει την συνεργασία της Trident Senses και του Σάκη Ρουβά, η οποία από το 2008 εξελίσσεται διαρκώς.

Η νέα αυτή δράση, ωστόσο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχε σημαντικό λόγο να πραγματοποιηθεί. Κι αυτό διότι είχε όραμα τη στήριξη των παιδιών σε ανάγκη.

Κινητήριος δύναμη στην ενέργεια αυτή αποτέλεσε, από τη μία πλευρά, η δέσμευση του Σάκη Ρουβά ως Αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» να προσφέρει έμπρακτα στους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, και από την άλλη, η στάση της Kraft Foods Hellas που οδήγησε στην απόφασή της να διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της νέας τσίκλας Trident, στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο επισφραγίζοντας την αξία της πρωτοβουλίας. Εκεί ήταν η πρόεδρος της «Ελπίδας», Μαριάννα Βαρδινογιάννη και μέλη του δ.σ. του Συλλόγου.

φωτογραφία: Studio Panoulis

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk