Ενας κατά συρροή δολοφόνος ιερόδουλων φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνιση του στη Νέα Υόρκη. Αστυνομικοί επιθεωρητές του Λονγκ Αϊλαντ ανακάλυψαν τρεις ακόμη σορούς γυναικών σε παραλία Γκίλγκο, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των θυμάτων που έχουν βρεθεί εκεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν η αστυνομία άρχισε να ψάχνει τα ίχνη μιας εξαφανισμένης ιερόδουλης, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και σκυλιά, που τελικά έκαναν τις μακάβριες ανακαλύψεις. Τα πτώματα βρέθηκαν σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων το ένα από το άλλο. Μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί η ταυτότητα μόνο των τεσσάρων πρώτων θυμάτων, ενώ οι Αρχές δεν έχουν προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τα ονόματα των πιο πρόσφατων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσον καιρό έχουν παραμείνει εκεί τα λείψανα και ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των πρώτων και των πιο πρόσφατων. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι πρώτες τέσσερις γυναίκες που δολοφονήθηκαν ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών και είχαν διαφημίσει τις ερωτικές τους υπηρεσίες στην ιστοσελίδα αγγελιών Craigslist. Τόσο αυτόπτες μάρτυρες όσο και τα τηλεφωνικά αρχεία τουλάχιστον δύο από αυτές τις θέλουν να βρίσκονται σε φτηνά ξενοδοχεία του Λονγκ Άιλαντ λίγο πριν εξαφανιστούν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για τον δράστη, ενώ οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή όπου βρέθηκαν τα πτώματα, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα.