Μικρή υποχώρηση στην Ευρώπη και τη Γουόλ Στριτ

Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους την Τρίτη οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών, ενώ με μικρές αρνητικές μεταβολές έκλεισε τελικά και η Νέα Υόρκη. Ευνοϊκό ήταν το κλίμα για τις μετοχές τεχνολογίας, μετά τη συμφωνία για εξαγορά της National Semiconductor Corp. από την Texas Instruments.

Χαμηλότερα σταμάτησαν την πορεία τους την Τρίτη οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών, ενώ με μικρές αρνητικές μεταβολές έκλεισε τελικά και η Νέα Υόρκη.

Ευνοϊκό ήταν το κλίμα για τις μετοχές τεχνολογίας, μετά τη συμφωνία για εξαγορά της National Semiconductor Corp. από την Texas Instruments.

Ενισχυμένες στην Ευρώπη οι STMicorelectronics και Infineon.

Στο πράσινο, λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου, οι μετοχές των περισσότερων εταιρειών ενέργειας (Total, BP, BG).

Πτώση όμως κατέγραψαν οι μετοχές των τραπεζικών Deutsche Bank, Societe Generale, Credit Agricole, Lloyds και Barclays.

Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε αμετάβλητος ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε οριακά κατά 0,03%. Μικρή πτώση 0,16% κατέγραψε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.

Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.389,97 μονάδες με οριακή πτώση 0,08% ενώ ο Nasdaq έκλεισε οριακά ενισχυμένος κατά 0,03%. Με οριακή υποχώρηση 0,04% έκλεισε και ο S&P500.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk