Η πρώτη πιστοποίηση για την αρτιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζει ελληνικός φορέας, οργανισμός ή εταιρία, χορηγήθηκε από τo διεθνή φορέα πιστοποιήσεων TUV, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Παράλληλα, στο Νοσοκομείο επαναχορηγήθηκε πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2008 για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στο σύνολο της λειτουργίας του (νοσηλευτικές, διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες), καθώς και για τις επισιτιστικές του υπηρεσίες.

Eιδικότερα, το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έλαβε το πρώτο πιστοποιητικό στην Ελλάδα, με βάση το νέο Πρότυπο ISO/IEC 29990:2010, για το εκπαιδευτικό του έργο που αναφέρεται στην εκπαίδευση του νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού, στη δια βίου μάθηση και στην εκπαίδευση που παρέχει σε φοιτητές και σπουδαστές από την τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας.

Η πιστοποίηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών χορηγήθηκε από τον πλέον αναγνωρισμένο πολυεθνικό οργανισμό πιστοποιήσεων ποιότητας TUV, ύστερα από πολύμηνο, ενδελεχή έλεγχο που διενήργησε το εγχώριο τμήμα του (TUV Hellas), στο Τμήμα Ποιότητας και Εκπαίδευσης, καθώς και στον Τομέα Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Επίσης, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» επαναχορηγήθηκε πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2008 για το σύνολο των υπηρεσιών του, ενώ για το σύνολο των επισιτιστικών υπηρεσιών του έχει εγκαταστήσει το σύστημα ISO 22000:2005, με υψηλούς επιμέρους στόχους διασφάλισης και ελέγχου.