Εγγυημένη ετήσια απόδοση 4% για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς τον κίνδυνο απώλειας του αρχικού κεφαλαίου, προσφέρει η Emporiki Bank μέσω του προϊόντος «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond».

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί εταιρική ομολογία εκδόσεως Emporiki Group Finance PLC, θυγατρικής του Ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας.

Εγγυητής του ομολόγου είναι η Εμπορική Τράπεζα, μέλος της Crédit Agricole, του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου στη Γαλλία, γεγονός που παρέχει στον πελάτη προστασία και ασφάλεια των κεφαλαίων του.

Το «Emporiki Υπεραξία – Senior Bond» εξασφαλίζει υψηλή και εγγυημένη απόδοση και παράλληλα 100% εγγύηση της ονομαστικής αξίας των τίτλων στη λήξη της επένδυσης.

Συγκεκριμένα, η επένδυση είναι 2ετούς διάρκειας, με υψηλή εγγυημένη ετήσια απόδοση 4%, καταβλητέα κάθε τρίμηνο και μέχρι τη λήξη του προϊόντος, ενώ το ύψος της επένδυσης ξεκινά από μόλις €3.000.

Η απόδοση κάθε τριμήνου πιστώνεται στον συνδεδεμένο λογαριασμό του πελάτη.

Η διάθεση του νέου επενδυτικού προϊόντος πραγματοποιείται αποκλειστικά στα Καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 11 Μαρτίου 2011.