«Τα πρόστιμα θα επιβαρύνουν τις τσέπες όλων»

Στον εισαγγελέα η υπόθεση των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το θέμα των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 που χορήγησε η ΝΔ και που η Κομισιόν τις χαρακτηρίζει παράνομες, επιβάλλοντας μάλιστα στην Ελλάδα πρόστιμο ύψους 343,7 εκατομμυρίων ευρώ. «Η αποπληρωμή των προστίμων θα επιβαρύνει τις τσέπες όλων», δήλωσε στο ΣΚΑΪ η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιλένα Αποστολάκη.

Στον εισαγγελέα η υπόθεση των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 | tovima.gr

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το θέμα των αγροτικών ενισχύσεων της περιόδου 2004-2007 που χορήγησε η ΝΔ και που η Κομισιόν τις χαρακτηρίζει παράνομες, επιβάλλοντας μάλιστα στην Ελλάδα πρόστιμο ύψους 343,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ.Σκανδαλίδης αποκάλυψε µε τη σειρά του ένα νέο σκάνδαλο: αφορά την περίπτωση της καταβολής πριµ στους αγρότες, για την οποία αποδείχθηκε από έρευνα που έγινε ότι το 67% ενός συγκεκριµένου χρηµατικού ποσού πήγε σε δικαιούχους που κατά κύριο επάγγελµα δεν ήταν αγρότες

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ.Σκανδαλίδης δήλωσε ότι παρόλα αυτά η κυβέρνηση θα προσφύγει σε όλα τα αρµόδια ευρωπαϊκά όργανα προκειµένου να µειώσει τις επιπτώσεις από τη φαύλη διαχείριση εκ µέρους των κυβερνήσεων της ΝΔ των ενισχύσεων που δόθηκαν στον αγροτικό κόσµο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk