ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Στο άρθρο 99 η «Απογευματινή»

Αίτηση για να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για τη ρύθμιση των χρεών της κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή». Με βάση τα οριζόμενα στο άρθρο 99, η εκδοτική εταιρεία πρέπει να επιτύχει τη συναίνεση από το 51% των πιστωτών της προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη της και να εμφανίσει σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι οι δύο βασικοί πιστωτές της εφημερίδας είναι η Εθνική Τράπεζα και τα πιεστήρια της Ναυτεμπορικής.

Στο άρθρο 99  η «Απογευματινή» | tovima.gr

Αίτηση για να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα για τη ρύθμιση των χρεών της κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η εταιρεία που εκδίδει την εφημερίδα «Απογευματινή». Με βάση τα οριζόμενα στο άρθρο 99, η εκδοτική εταιρεία πρέπει να επιτύχει τη συναίνεση από το 51% των πιστωτών της προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη της και να εμφανίσει σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι οι δύο βασικοί πιστωτές της εφημερίδας είναι η Εθνική Τράπεζα και τα πιεστήρια της Ναυτεμπορικής.

Σήμερα συζητείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ενωση Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) κατά της «Απογευματινής». Η αίτηση της ΕΣΗΕΑ αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων του Αυγούστου στους εργαζομένους. Ωστόσο, νομικοί τόνιζαν χθες ότι με την αίτηση που κατέθεσε η εκδοτική εταιρεία για υπαγωγή της στην πτωχευτική διαδικασία «μπλοκάρονται» τόσο οι δικαστικές διαδικασίες που έχει ξεκινήσει η ΕΣΗΕΑ όσο και κάθε προσφυγή στη Δικαιοσύνη από άλλους επίδοξους διεκδικητές οικονομικών απαιτήσεων από την «Απογευματινή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk