Τον Γιάννη Δημαρά στηρίζει για την Περιφέρεια Αττικής ο Παναγιώτης Φασούλας

Σε ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση για τα δύο μεγάλα κόμματα εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας για την Περιφέρεια Αττικής. Ο Παναγιώτης Φασούλας, που «κόπηκε» από το ψηφοδέλτιο Σγουρού, δηλώνει ότι δεν θα στηρίξει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον ανεξάρτητο Γιάννη Δημαρά. Προβληματισμός επικρατεί στην Ιπποκράτους και για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, ενώ δυσαρεστημένη εμφανίζεται η ηγεσία της ΝΔ από την «αδιαφορία» των βουλευτών να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βασ.Κικίλια.

Τον Γιάννη Δημαρά στηρίζει για την Περιφέρεια Αττικής ο Παναγιώτης Φασούλας | tovima.gr

Σε ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση για τα δύο μεγάλα κόμματα εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας για την Περιφέρεια Αττικής. Ο Παναγιώτης Φασούλας, που «κόπηκε» από το ψηφοδέλτιο Σγουρού, δηλώνει ότι δεν θα στηρίξει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον ανεξάρτητο Γιάννη Δημαρά. Προβληματισμός επικρατεί στην Ιπποκράτους για τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, ενώ δυσαρεστημένη εμφανίζεται η ηγεσία της ΝΔ από την «αδιαφορία» των βουλευτών να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βασ. Κικίλια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk