Λιγότερα μη εξυπηρετούμενα δάνεια Άλμα 23% στα κέρδη της JPMorgan το τρίτο τρίμηνο

Τα 4,42 δισ. δολάρια έφτασαν τα κέρδη της αμερικανικής JPmorgan το τρίτο τρίμηνο ενισχυμένα κατά 23% σε σύγκριση με πέρυσι, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις κατά το ξεκίνημα των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων από τις χρηματοπιστωτικές της Γουόλ Στριτ. Η άνοδος οφείλεται στα σημαντικά χαμηλότερα κεφάλαια που χρειάστηκε η JPMorgan για την κάλυψη μη εξυπηρετούμενων δανείων.

<b>Λιγότερα μη εξυπηρετούμενα δάνεια </b>Άλμα 23% στα κέρδη της JPMorgan το τρίτο τρίμηνο | tovima.gr

Τα 4,42 δισ. δολάρια έφτασαν τα κέρδη της αμερικανικής JPΜorgan το τρίτο τρίμηνο ενισχυμένα κατά 23% σε σύγκριση με πέρυσι, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις κατά το ξεκίνημα των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων από τις χρηματοπιστωτικές της Γουόλ Στριτ σήμερα.

Η άνοδος οφείλεται στα σημαντικά χαμηλότερα κεφάλαια που χρειάστηκε η JPMorgan για την κάλυψη μη εξυπηρετούμενων δανείων, που έπεσαν στα 1,55 δισ. δολάρια από 3,99 δισ. την αντίστοιχη περίοδο του 2009. Η τράπεζα ανέφερε επίσης ότι πως περιμένει περαιτέρω υποχώρηση της πίεσης στο τρέχον τρίμηνο.

Τα κέρδη αντιστοιχούν σε 1,01 δολ. ανά μετοχή, υψηλότερου του αναμενόμενου 0,9 δολ. που περίμεναν οι αναλυτές.

Παράλληλα, τα κέρδη του επενδυτικού βραχίονα της JPMorgan σημείωσαν υποχώρηση 33% σύγκριση με πέρυσι, πέφτοντας στα 1,2 δισ. δολάρια. To σημείο αυτό μπορεί να αποτελεί άσχημο σημάδι για τα αποτελέσματα των Goldman Sachs και Morgan Stanley, που βασίζονται αρκετά στις επενδυτικές τους δραστηριότητες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk