Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα ιδανικά και το πνεύμα του Μαραθωνίου

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Mάχη του Μαραθώνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στη μεγάλη γιορτή του πνεύματος και του αθλητισμού στέλνοντας μία φωτογραφία που να συμβολίζει γι’ αυτούς το πνεύμα του αγώνα, το θάρρος, την προσπάθεια του αθλητή και τη χαρά της νίκης.

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα ιδανικά και το πνεύμα του Μαραθωνίου | tovima.gr

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Mάχη του Μαραθώνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στη μεγάλη γιορτή του πνεύματος και του αθλητισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τη δική τους δημιουργική εκδοχή για τα ιδανικά του Μαραθωνίου, στέλνοντας μία φωτογραφία που να συμβολίζει γι’ αυτούς το πνεύμα του αγώνα, το θάρρος, την προσπάθεια του αθλητή και τη χαρά της νίκης.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Nike και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής στο www.capturethemoment.gr και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk