Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση

Τραπεζικός υπάλληλος στο επίκεντρο της έρευνας για την απάτη με τα ακίνητα

Ένας υπάλληλος ιδιωτικής τράπεζας, µε πρόσβαση στον Τειρεσία, θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του κυκλώµατος µε τις απάτες στους πλειστηριασµούς ακινήτων. Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να έδινε πληροφορίες για την προσέγγιση ανθρώπων µε ληξιπρόθεσµες οφειλές που είχαν περάσει στη µαύρη λίστα των τραπεζών και τα ακίνητά τους επρόκειτο να βγουν στο σφυρί.

Τραπεζικός υπάλληλος στο επίκεντρο της έρευνας για την απάτη με τα ακίνητα | tovima.gr

Ένας υπάλληλος ιδιωτικής τράπεζας, µε πρόσβαση στον Τειρεσία, θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του κυκλώµατος µε τις απάτες στους πλειστηριασµούς ακινήτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να έδινε πληροφορίες για την προσέγγιση ανθρώπων µε ληξιπρόθεσµες οφειλές που είχαν περάσει στη µαύρη λίστα των τραπεζών και τα ακίνητά τους επρόκειτο να βγουν στο σφυρί.

Στις βασικές δραστηριότητες του κυκλώµατος και στις παραφυάδες του φέρεται να εµπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας, αχυράνθρωποι και άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στη νύχτα.

Με βάση τις πληροφορίες που δηµοσιοποιούνται, η δραστηριότητα του κυκλώματος εκτείνεται σε µεγάλο φάσµα παράνοµων δραστηριοτήτων. Μάλιστα, μετά τη δηµοσιοποίηση της υπόθεσης, έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες πολιτών που δηλώνουν πως έχουν πέσει θύµατα του κυκλώµατος. Οι εισαγγελικές αρχές, από την πλευρά τους, ερευνούν αν όλες οι καταγγελίες αφορούν τα ίδια µέλη του κυκλώµατος ή άλλα πρόσωπα που αποτελούν «δορυφόρους» της βασικής οµάδας, η οποία εδώ και µήνες ελέγχεται ποινικά από τη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk