Ομπάμα – ΤζιαμπάοΗ οικονομική συνεργασία στο επίκεντρο της συνάντησης

Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών βοήθησε στην άμβλυνση των παγκόσμιων οικονομικών προβλημάτων. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι ηγέτες της Κίνας έχουν εργαστεί τομείς όπως η οικονομία, η μη διασπορά των πυρηνικών όπλων και η τοπική ασφάλεια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνάντηση που είχε με τον Κινέζο πρωθυπουργό Ουέν Τζιαμπάο ότι ΗΠΑ και Κίνα έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν για την επίτευξη της ισορροπημένης ανάπτυξης που και οι δυο επιθυμούν.

Πάντως, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών βοήθησε στην άμβλυνση των παγκόσμιων οικονομικών προβλημάτων.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έκανε καμία αναφορά σε συναλλαγματικά θέματα στα σχόλια του κατά την συνάντηση των δύο ηγετών στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι ηγέτες της Κίνας έχουν εργαστεί τομείς όπως η οικονομία, η μη διασπορά των πυρηνικών όπλων και η τοπική ασφάλεια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk