Μεταβαίνει την 1η Οκτωβρίου

Στη Λευκωσία ο Κάρολος Παπούλιας για τα 50 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στην Κύπρο θα μεταβεί την 1η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραστεί στην κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας. Την επομένη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Στη Λευκωσία ο Κάρολος Παπούλιας για τα 50 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας | tovima.gr

Στην Κύπρο θα μεταβεί την 1η Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραστεί στην κεντρική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Παπούλιας θα φθάσει στην Κύπρο το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στη Λευκωσία.

Την επομένη θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στη στρατιωτική παρέλαση το πρωί της 1ης Οκτωβρίου την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Βελγίου, η χώρα του οποίου προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της ΕΕ, ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών, Μορατίνος, κ.ά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk