Δ. Παπαδημούλης: «Από άλλες εταιρείες πήρατε άλλες “χορηγίες” με την ίδια μέθοδο;».

Τ. Μαντέλης: «Οτιδήποτε θέλετε, θα ανοίξετε τους λογαριασμούς μου, θα δείτε τις δηλώσεις μου…». Δ. Παπαδημούλης: «Ναι, αλλά μην παραβιάζετε την κοινή λογική. Αυτά τα λεφτά δεν μπήκαν στους λογαριασμούς σας. Μπήκαν στους λογαριασμούς ενός φίλου σας. Επομένως, εκατό φορές να ανοίξουμε τους λογαριασμούς σας τώρα, δεν θα τα βρίσκαμε αυτά αν δεν είχε “σκάσει” το σκάνδαλο».

Τ. Μαντέλης: «Ολα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή σας και όλα θα τα διαπιστώσετε, αν δεν τα έχετε ήδη διαπιστώσει».

Δ. Παπαδημούλης: «Μα πώς να τα διαπιστώσουμε; Εσείς μας λέτε για τους λογαριασμούς σας. Τους λογαριασμούς τους άλλους, αν δεν μας πείτε “χρησιμοποίησα εκτός από τον κ. Τσουγγράνη γι΄ αυτή τη δουλειά και άλλα πρόσωπα”, πώς θα τους βρούμε εμείς;».

Τ. Μαντέλης: «Ολα θα τα βρείτε με τις δηλώσεις μου… Θα ανοίξετε τους λογαριασμούς και θα τα βρείτε όλα. Τι άλλο να σας πω;».

Δ. Παπαδημούλης: «Το “φάγατε” αυτό το κεφάλαιο για εκλογικές δαπάνες στις εκλογές του 2000 ή του 2004;».

Τ. Μαντέλης: «Και του 2000 και του 2004. Τα χρήματα αυτά είναι ένα ενιαίο σύνολο».

Δ. Παπαδημούλης: «Μπορείτε να μας αποδείξετε από δικούς σας λογαριασμούς δαπάνες την περίοδο των εκλογών του 2000 και του 2004 που να αθροίζονται στο ύψος των 220.000 ευρώ;».

Τ. Μαντέλης: «Οι εκλογικές δαπάνες δεν γίνονται μόνο την προεκλογική περίοδο. Οι κυριότερες δαπάνες γίνονται πριν από την προεκλογική περίοδο».