Παρουσία εισαγγελέα και 350 αστυνομικών θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών της Α1την Τετάρτη (21:45)ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το αίτημα για την παρουσία εισαγγελέα στην πρεμιέρα των τελικών των «αιωνίων» κατατέθηκε από την πλευρά των «πράσινων» και βρήκε σύμφωνους και τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, κρίθηκε σκόπιμη η λειτουργία των καμερών του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του γηπέδου, αλλά και η τοποθέτηση διπλού διχτυού προστασίας στον χώρο ανάμεσα στην θύρα των φανατικών οπαδών του Πρωταθλητή Ελλάδος και του πάγκου του Πειραιωτών, ενώ πίσω από αυτόν δεν θα χρησιμοποιηθεί η συρόμενη εξέδρα, κάτι που θα ισχύσει και για τη μισή συρόμενη εξέδρα πίσω από τη γραμματεία.

Ο έλεγχος κατά την είσοδο των οπαδών στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι αυστηρότατος, ενώ μέχρι στιγμής έχουν μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια και θεωρείται βέβαιο ότι, εντός των επομένων ωρών, θα εξαντληθούν και τα 17.800 «μαγικά χαρτάκια» που τέθηκαν σε κυκλοφορία για τον πρώτο τελικό των «αιωνίων» και τα οποία δικαιούνται να πάρουν μόνο οι φίλαθλοι των «Πρασίνων».