Μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου δύο κρατούμενοι, ένας εκ των οποίων είναι ο 36χρονος σήμερα Ασημάκης Κατσούλας, καταδικασμένος το 1997 για την υπόθεση των «σατανιστών», παρενοχλούσαν τηλεφωνικώς ανήλικα κορίτσια. Ο Κατσούλας και ένας τότε συγκρατούμενός του, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε άλλες φυλακές, χρησιμοποιώντας καρτοτηλέφωνο τηλεφωνούσαν τυχαία σε σπίτια λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί και στο πλαίσιο δήθεν έρευνας ζητούσαν επίμονα να μιλήσουν με ανήλικο κορίτσι.

Οταν το κορίτσι τούς μιλούσε, εκείνοι το καλούσαν να αγγίξει απόκρυφα σημεία του σώματός του προκειμένου να προβούν, όπως έλεγαν, «σε τηλεφωνική εξέταση DΝΑ». Ετσι είχαν καταφέρει, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, να μιλήσουν σε δεκάδες ανήλικα κορίτσια.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής δέχθηκαν περισσότερες από 10 τηλεφωνικές καταγγελίες για τον άγνωστο που κάνει τηλεφωνικώς «ανήθικες προτάσεις» στα παιδιά τους. Ωστόσο κανένας γονιός δεν υπέβαλε μήνυση, κάτι που συνέβη τελικά πριν από τρεις μήνες. Από την ψηφιακή ανάλυση των κλήσεων διαπιστώθηκε ότι αυτές γίνονταν από τηλέφωνο των φυλακών Μαλανδρίνου με συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Αναλύθηκαν τα στοιχεία της και προέκυψε ότι χρησιμοποιούνταν από τους δύο κρατουμένους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Κατσούλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και πριν από πέντε χρόνια. Τον Μάρτιο του 2005 κατηγορήθηκε ότι σε άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές πλησίασε στην Ιτέα μια 23χρονη από την Αλβανία και προσποιούμενος τον αστυνομικό την υπέβαλε σε έλεγχο και την πήρε μαζί του. Οταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για αστυνομικό, λιποθύμησε και τελικά ο Κατσούλας την εγκατέλειψε στην Ιτέα. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε σχέση με το περιστατικό.

Οπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα της Κυριακής», ο Κατσούλας μέσα από τις φυλακές Λάρισας τη διετία 1996-1997 είχε αναπτύξει αλληλογραφία με ανυποψίαστες κοπέλες τις οποίες παρότρυνε να μυηθούν στα «ιδανικά» του σατανισμού. Μάλιστα στις επιστολές του υπέγραφε ως «Μαύρος Αγγελος» και παρέθετε μια φράση του Φάουστ: «Η γνώση μου με ενδυναμώνει να αναστήσω τις πόλεις των καταραμένων. Ολοι οι θησαυροί από τα Σόδομα ανήκουν σε μένα».