Νικηφόρα (0-1) πέρασε από το Αλκαζάρ ο Παναθηναϊκός και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, ενώ η Λάρισα παρέμεινε χωρίς νίκη. Η εμφάνιση στο ΟΑΚΑ της περασμένης αγωνιστικής των πρασίνων αποδείχτηκε… καλή παρένθεση, καθώς ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις κακές εμφανίσεις και με το γκολ του Μουν πήρε, έστω και με τα χίλια ζόρια, τη νίκη. Η Λάρισα δικαιούταν κάτι καλύτερο, αλλά προδόθηκε από τα κακά τελειώματα των επιθετικών της που σπατάλησαν ότι ευκαιρία τους παρουσιάστηκε για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Οι δύο τεχνικοί δεν επεφύλασσαν εκπλήξεις στις αρχικές 11άδες, με τη Λάρισα να ξεκινά με το γνωστό 4-3-3 και τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 και κορυφή τον Σαλπιγγίδη. Λίγο η ζέστη λίγο τα πολλά φάουλ και ο εκνευρισμός είχαν ως αποτέλεσμα το θέαμα στην αρχή του αγώνα να είναι φτωχότατο. Ενα αμφισβητούμενο οφσάιντ που σφυρίχτηκε στον Ζουράφσκι στο 15′ που έφευγε μόνος και τα σουτ των Σπυρόπουλου και Καραγκούνη λίγο μετά άναψαν κάπως τα αίματα, με την άμυνα του Παναθηναϊκού να μην πατάει καλά πάντως. Μετά από ένα διάστημα πίεσης της Λάρισας, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν αυτοί παιχνίδι, με τον Σαλπιγγίδη να πλασάρει από κοντά πάνω στον Βράνιτς στο 28′, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τον «Κάρα», που έτρεχε για… τρεις, όπως και η Λάρισα από τον Πάρα, που περνούσε με όποιον τρόπο ήθελε τον Σαριέγκι, αλλά μέχρι εκεί. Φάουλ, νεύρα και κακό ποδόσφαιρο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με το ματς να είναι ισορροπημένο.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 1-0 με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ ο Ζουράφσκι λίγο μετά σπατάλησε ένα τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβιτς, με τις δυο ομάδες να έχουν μπει πιο ορεξάτες.Στο 68′ λοιπόν Πάρα και Γιαννακόπουλος… ταλαιπώρησαν την μπάλα, αντί να τη στείλουν στα δίχτυα και στην αντεπίθεση ο Μουν πήρε τις κόντρες και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Με τον Παναθηναϊκό όλο πίσω για να κρατήσει το 1-0, η Λάρισα πίεσε ασφυκτικά, ο Ουζουνίδης έβαλε όλους τους επιθετικούς που είχε στον πάγκο, αλλά τελικά το 1-0 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος. Στο 77΄ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι σε σουτ του Ρουκάβινα ενώ ο ίδιος παίχτης στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει γκολ.

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου). Κίτρινες: Πάρα, Ιγκλέσιας, Βενετίδης – Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Βέμπερ, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης, Ιγκλέσιας (76′ Τσίγκας), Σαρμιέντο, Φωτάκης (69′ Ιλιτς), Γιαννακόπουλος (80′ Κυριάκος), Πάρα, Ζουράφσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μουν, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης (86′ Ντέιβιντ), Μάτος, Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος (71′ Κλέιτον), Σαλπιγγίδης (78′ Μελίσσης), Ρουκάβινα.