Οι εφετινές «κόντρες» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού… τελειωμό δεν έχουν και τη Δευτέρα σειρά παίρνουν οι «μάχες» στο φιλέ.

Στις 16:00 (NovaSports 3), οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχτούν τις «πράσινες» στο κλειστό του Ρέντη στον 2ο τελικό της Α1 γυναικών με στόχο να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Δύο ώρες αργότερα (NovaSports 1), θα ξεκινήσει η ανδρική αναμέτρηση με το «τριφύλλι» να φιλοξενεί τους Πειραιώτες στη Γλυφάδα για τον 3ο τελικό της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες και σε περίπτωση που «σπάσει» ξανά την αντίπαλη έδρα, θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Δύο ώρες νωρίτερα ο αγώνας Αρης – Φοίνικας Σύρου

Στο μεταξύ, αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του 3ου αγώνα ανάμεσα στον Αρη και τον Φοίνικα Σύρου, ανακοίνωσε την Δευτέρα η Ε.Ο.ΠΕ.. Συγκεκριμένα, στις 17:00 αντί για τις 19:00 θα αρχίσει την Τετάρτη η αναμέτρηση των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8.

Για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από αίτημα του συνδρομητικού καναλιού, άλλαξε η ώρα έναρξης του αγώνα, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα καταλάβει την 5η θέση του πρωταθλήματος και θα συμμετάσχει στο Τσάλεντζ Κάπ της επόμενης περιόδου.

Ο ηττημένος θα καταλάβει την 6η θέση και θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κύπελλο 2009-2010.