Σύντομα επιχειρηματικά

* Κατσέλης: Ο διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κ. Ηλ. Κούτουλας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τις ανωτέρω θέσεις που κατείχε, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει επί του παρόντος ο αντιπρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου και εκτελεστικό μέλος κ. Μ.Τόσος. Στη θέση του κ. Ηλ. Κούτουλα εκλέχθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Γ.Ριζόπουλος …

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Κατσέλης: Ο διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κ. Ηλ. Κούτουλας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τις ανωτέρω θέσεις που κατείχε, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει επί του παρόντος ο αντιπρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου και εκτελεστικό μέλος κ. Μ.Τόσος. Στη θέση του κ. Ηλ. Κούτουλα εκλέχθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Γ.Ριζόπουλος ως νέο μέλος- μη εκτελεστικό. Ακόμη η εταιρεία ανακοινώνει ότι αποχώρησε από τη θέση της οικονομικής διευθύντριας της εταιρείας η κυρία Αντωνία Δημητρακοπούλου. Καθήκοντα οικονομικού διευθυντή θα ασκεί επί του παρόντος ο κ. Α.Λαμπρόπουλος.

* ΑΝΕΚ: Ως «Η καλύτερη εταιρεία της χρονιάς 2008 για την επιβατηγό ναυτιλία» ψηφίστηκε η εισηγμένη, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των 5th Greek Shipping Αwards που διοργανώνει η «Lloyd΄s List». Η συγκεκριμένη εφημερίδα αποτελεί τον δημοσιογραφικό βραχίονα του διεθνούς οργανισμού- που συμπληρώνει 250 χρόνια προσφοράς στην παγκόσμια ναυτιλίααποτελώντας ταυτόχρονα forum προβληματισμού και ανάδειξης της προσφοράς της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Π.Καμμένος, ο ΓΓ του ΥΕΝ κ. Ι.Τζοάννος, καθώς και ο ΓΓ Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Γ.Βλάχος. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΚ κ. Ι. Σ.Βαρδινογιάννης.

* Σάνυο Ελλάς: Τη συγχώνευση των κατά 100% θυγατρικών της εταιρειών Sanyocom και Sanyo Τrading, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, στις 16 Δεκεμβρίου 2008, ανακοίνωσε η εισηγμένη.

* ΕΛΛΠΕ: Στις 31.12.2008 συμπληρώνεται η πενταετής προθεσμία παραγραφής για την είσπραξη των μερισμάτων της εταιρικής χρήσης 2002, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας τα μερίσματα που δεν θα έχουν εισπραχθεί από τους δικαιούχους μετόχους αποδίδονται, σύμφωνα με τον νόμο, στο ελληνικό Δημόσιο.

* Ρlias: Εν όψει της μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που αποφασίστηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της την 5.8.2008, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας με την από 16.12.2008 απόφασή του πιστοποίησε την καταβολή του ποσού που καλύφθηκε, ήτοι 36.059.944 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 112.687.325 μετοχές. Κατόπιν τούτου, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 63.091.757 ευρώ, διαιρούμενο σε 197.161.741 μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,32 ευρώ εκάστη.

* Σφακιανάκης: Στον ανοικτό διαγωνισμό του υπουργείου Ανάπτυξης για τον φορέα υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αντικείμενο την προμήθεια με αγορά 53 αυτοκινήτων επιβατικών τζιπ προτίθεται να συμμετάσχει η εταιρεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk