Μετά τον κ. Μπάμπη Βωβό, ο οποίος απείλησε προ ημερών ότι σκοπεύει να ανακαλέσει τη χορήγηση άνευ ανταλλάγματος στον Δήμο Αθηναίων οικόπεδο 56 στρεμμάτων για την ανέγερση του αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού σε περίπτωση κατά την οποία το ΣτΕ εκδώσει απόφαση αναστολής των έργων στην περιοχή του Βοτανικού, χθες ήταν η σειρά του γιου του, κ. Αρη Βωβού, να εξαπολύσει τη δική του «βόμβα» απειλώνοντας με αποχώρηση από την ΚΑΕ Αμαρουσίου, στην οποία προεδρεύει. «Ο (σ.σ. σημερινός) αγώνας με τη Ρίγα δεν αποκλείεται να είναι ο τελευταίος που δίνει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.Οι συνέπειες της πρωτοφανούς εμπλοκής που παρουσιάστηκε στις εργασίες του Βοτανικού,όχι απλά αγγίζουν την ΚΑΕ, αλλά συνδέονται μαζί της με τρόπο ζωτικό» ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αρ. Βωβός δεν είναι βέβαιον ότι θα αποχωρήσει, ακόμη και αν η απόφαση του ΣτΕ είναι αρνητική (και οικονομικά καταστρεπτική, αφού θα συνιστά απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ) για την εταιρεία του. Σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Μαρούσι, η ΚΑΕ θα μεταβιβαστεί σε άλλον επιχειρηματία χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα και – το σημαντικότερο- χωρίς χρέη, όπως βεβαιώνουν συνεργάτες της οικογένειας Βωβού.

* Α1 (10η αγωνιστική)- Τα αποτελέσματα : Καβάλα- Μαρούσι 72-81, Αρης- Κολοσσός Ρόδου 72-53, Αιγάλεω- ΑΕΛ 90-56, Πανελλήνιος – Τρίκαλα 99-52, Ολυμπιακός- Πανιώνιος 81-65, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 77-70, Ολύμπια Λάρισας- Παναθηναϊκός 65-90. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός 19 β., Αρης, Πανελλήνιος 18 β., ΠΑΟΚ, Μαρούσι 15 β., ΑΕΚ, Κολοσσός, Πανιώνιος 14 β., Ολύμπια, Καβάλα 13 β., Αιγάλεω, ΑΕΛ 12 β., Τρίκαλα 11 β. Εκκρεμεί ο αγώνας: Πανιώνιος- Καβάλα (28/12). Η επόμενη αγωνιστική: Τρίκαλα- Ολυμπιακός, ΑΕΚ- Καβάλα, Κολοσσός- Ολύμπια, ΑΕΛΑρης, Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ, Μαρούσι- Πανελλήνιος (20/12), Πανιώνιος- Αιγάλεω (21/12).

* Σήμερα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Εurocup ο Πανελλήνιος αντιμετωπίζει (19.00) εκτός έδρας την ισραηλινή Μπνέι Χασαρόν, στον ίδιο όμιλο ο Αρης δοκιμάζεται (19.30, Μακεδονία ΤV) στην καυτή έδρα της τουρκικής Τουρκ Τέλεκομ, ενώ το Μαρούσι υποδέχεται (19.00,

ΝΕΤ) τη λετονική Ρίγα στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα εξάλλου για την 4η αγωνιστική του Εurochallenge η Ολύμπια υποδέχεται (20.30) τη γερμανική Ολντενμπουργκ στη Νεάπολη Λάρισας.