«Αρμόδιος είναι μόνο ο κ. Μπαρόζο»

Δεν αποδέχεται η Λευκωσία τον διορισμό του επιτρόπου αρμοδίου για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης κ. Ολιν Ρεν ως συντονιστή για το Κυπριακό σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας σε ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Δ.Χριστόφιας, η επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Την ευθύνη για τη δημιουργία της επιτροπής αυτής, την οποία ζήτησε η Λευκωσία και την αποδέχθηκε η Κομισιόν, θα έχει ο ίδιος ο κ.

«Αρμόδιος  είναι μόνο  ο κ. Μπαρόζο» | tovima.gr

Δεν αποδέχεται η Λευκωσία τον διορισμό του επιτρόπου αρμοδίου για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης κ. Ολιν Ρεν ως συντονιστή για το Κυπριακό σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας σε ολόκληρη την επικράτεια της Κύπρου. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Δ.Χριστόφιας, η επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Την ευθύνη για τη δημιουργία της επιτροπής αυτής, την οποία ζήτησε η Λευκωσία και την αποδέχθηκε η Κομισιόν, θα έχει ο ίδιος ο κ. Μπαρόζο «και κανένας άλλος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύπριος πρόεδρος.

* Εξαιρετικά κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση του πρώην προέδρου της Κύπρου κ. Τάσσου Παπαδόπουλου, ο οποίος πάσχει από μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα. Χθες υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του αριστερού ισχίου ο πρώην πρόεδρος κ. Γλ.Κληρίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk