Την περίοδο 2003-2004, όταν ο κ. Γιώργος Κιντής δραστηριοποιούνταν ως μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ- έχοντας ήδη συλλάβει την ιδέα υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 44 η οποία υλοποιήθηκε επί προεδρίας κ. Ντέμη Νικολαΐδη – δεν είχε και την καλύτερη άποψη για τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αλλωστε στην επιστολή παραίτησής του τον Δεκέμβριο του 2003, φέρεται να είχε επικρίνει τον προπονητή για το επεισόδιο με οπαδό της ομάδας στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Ηράκλειο, έπειτα από αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Και οι δύο βρέθηκαν χθες και πάλι «face to face» ύστερα από πέντε χρόνια, με τον κ. Κιντή να εκτελεί πλέον χρέη προέδρου και τον κ. Μπάγεβιτς να διανύει την τρίτη θητεία του στον πάγκο της ομάδας, αλλά, όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, η συζήτηση δεν ήταν επί προσωπικού.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό αφού επρόκειτο για μια συνάντηση κορυφής παρουσία επίσης των δύο εκ των τριών αντιπροέδρων (κκ. Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης ) και του τεχνικού διευθυντή κ. Στέλιου Μανωλά, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ περισσότερο προς ενημέρωση του νέου προέδρου για τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων αλλά και των θεμάτων που απασχολούν την εταιρεία σε οικονομικό, λειτουργικό και αγωνιστικό επίπεδο. Οπως ήταν λογικό, κουβέντα (και μάλιστα εκτενής) έγινε και για τα μεταγραφικά θέματα. Οι κκ. Μπάγεβιτς και Μανωλάς, οι οποίοι θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο στον συγκεκριμένο τομέα- καθώς ο πρώτος θα αποφασίζει για το υπάρχον δυναμικό και τις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ο δεύτερος θα επιλέγει τους μεταγραφικούς στόχους-, είπαν ότι θα είναι έτοιμοι να μιλήσουν για ονόματα σε περίπου 7-10 ημέρες. Και τόνισαν ότι για να γίνουν πιο συγκεκριμένοι θα πρέπει να γνωρίζουν το ακριβές μπάτζετ που θα διαθέσει η ΠΑΕ για μεταγραφές. Η απάντηση των διοικούντων ήταν ξεκάθαρη: Δεν υπάρχουν περιθώρια για μεγάλες δαπάνες ειδικά για μια μεταγραφική περίοδο που δεν ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές.

Ο ακριβής μεταγραφικός προϋπολογισμός θα ανακοινωθεί στους δύο αρμοδίους εντός των προσεχών ημερών, ωστόσο οι κκ. Μανωλάς και Μπάγεβιτς γνωρίζουν ήδη ότι δεν θα είναι μικρότερος των δύο αλλά ούτε και μεγαλύτερος των τριών εκατ. ευρώ. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν προς απόκτηση ποδοσφαιριστών έτοιμων να καλύψουν τα κενά που έχει εντοπίσει ο προπονητής, που δεν θα είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών και στους οποίους θα δοθούν μικρά (χρονικά) συμβόλαια. Εν ολίγοις η ΑΕΚ αναζητεί ποδοσφαιριστές είτε με καλό όνομα και καριέρα οι οποίοι για κάποιους λόγους είναι παροπλισμένοι στις ομάδες τους και αναζητούν διέξοδο, είτε παίκτες εξελίξιμους από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν αγωνίζονται σε σπουδαίους συλλόγους αλλά έχουν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους.