Σε δύο στρατόπεδα που ανταλλάσσουν μεταξύ τους πυρά και υπαινιγμούς έχει χωρίσει την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Π.Βουρλούμης. Ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ.Αλογοσκούφης παρείχε χθες απόλυτη πολιτική κάλυψη στον πρόεδρο του ΟΤΕ, μόλις μία ημέρα μετά τις αποστάσεις που κράτησαν από τους χειρισμούς του κ. Βουρλούμη ο κ. Γ. Σουφλιάς, η κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά αλλά και ο Γραμματέας του κόμματος κ. Ελ.Ζαγορίτης .

Το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον πρόεδρο του ΟΤΕ, εκτιμώντας ότι οι περισσότερες από τις επιθέσεις που δέχεται οφείλονται στην προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν ρήγματα στην κυβέρνηση. Για τον λόγο αυτόν, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευ. Αντώναρος έσπευσε να σημειώσει χθες ότι καμία δίωξη δεν έχει ασκηθεί προσωπικά κατά του κ. Βουρλούμη από τη Δικαιοσύνη, διευκρινίζοντας πως οι διώξεις ασκήθηκαν «in rem».

«Ερμηνείες οι οποίες δεν έχουν σχέση με την άσκηση της Δικαιοσύνης παραποιούν την πραγματικότητα και παραπλανούν όσους ακούν αυτά τα επιχειρήματα. Η πραγματικότητα είναι απλή. Εχουμε πει, πολύ απλά, ότι η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαπιστώσει εάν,ποιος και σε ποιον βαθμό φέρει κάποια ευθύνη.Δεν σχολιάζω σε κανένα σημείοκαμία δικαστική έρευνα» παρατήρησε ο κ. Αντώναρος, προσθέτοντας ότι ο κ. Βουρλούμης παραμένει κανονικά στη θέση του.

Κάλυψη στον πρόεδρο του ΟΤΕ παρείχε και ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης, ο οποίος απαντώντας σε υπαινιγμούς και σχόλια συναδέλφων του που με έμμεσο τρόπο ζητούν την αποπομπή του από τον Οργανισμό τόνισε: «Προσωπικά τον θεωρώ ικανό και τίμιο άνθρωπo».