Μπορεί τα περισσότερα φαξ που καταφτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης με προτεινόμενους παίκτες να μην απασχολούν τους διοικούντες, μία περίπτωση όμως μάλλον διαφέρει. Πρόκειται για τον Κονγκολέζο με ελβετική υπηκοότητα Ισετσίμα Εν Κούφο. Ο γεννημένος στην Κινσάσα του Κονγκό 33χρονος επιθετικός είναι δεινός σκόρερ και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ολλανδική Τβέντε με την οποία έχει σημειώσει 85 γκολ σε 155 παιχνίδια.

Νωρίτερα αγωνίστηκε στη γερμανική Μάινζ με την οποία σκόραρε 20 φορές σε 42 αγώνες. Ο ψηλόσωμος (1,86 μ.) Κούφο έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ομάδες της Ελβετίας. Το ΄98 με τη Λωζάννη πέτυχε 18 γκολ σε 34 ματς, το ΄99 με την Γκρασχόπερς 2 γκολ σε 13 ματς, ενώ την ίδια χρονιά πήγε στη Λουγκάνο με την οποία πέτυχε 10 γκολ σε 11 αγώνες. Το έπαιξε στη Λουγκάνο (4 γκολ σε 10 ματς) και στη Λουκέρνη (7 γκολ σε 19 ματς). Ο Κούφο είναι 14 φορές διεθνής με την Ελβετία, έχοντας σημειώσει 2 γκολ. Το συμβόλαιό του με την Τβέντε λήγει το 2010 αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί εφόσον βρει ομάδα εκτός Ολλανδίας. Ο Κούφο είναι μια εναλλακτική λύση για τον Αρη στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις με το Μιχάλη Κωνσταντίνου , καθώς ο Κύπριος παραμένει αμετακίνητος για 600.000

ευρώ ετησίως, ενώ η αρχική προσφορά των Κιτρίνων ήταν 300.000

ευρώ.

* Πρόταση στην Τορίνο για την απόκτηση του κροάτη επιθετικού Σάσα Μπιελάνοβιτς φέρεται να έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τον Δικέφαλο δεν το επιβεβαιώνουν αλλά η ιταλική «ΤuttoSport» επιμένει ότι ο κ. Ζήσης Βρύζας προσέγγισε τον παίκτη, γνωρίζοντας πως η Τορίνο θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Πολωνού Πάβελ Κάσμιερτσακ ότι ανήκει στην Πόρτο και δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. « Δεν έχω μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος. Δεν έχω μιλήσει όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με καμία άλλη ομάδα.Επίσης δεν έχω καμία ενημέρωση και από τον ατζέντη μου για κάποια οριστική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον της καριέρας μου » τόνισε ο Πολωνός. Σήμερα πάντως αναμένεται η απόφαση της UΕFΑ για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια που ταλανίζει την Πόρτο. Από την εξέλιξη της υπόθεσης θα εξαρτηθεί το πότε θα κλείσουν οι παίκτες της Πόρτο στον ΠΑΟΚ.

* Περίπου τρεις ώρες μιλούσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Ηρακλής με τον Γερμανό Τόμας Βέρλε. Συμφωνία δεν επιτεύχθηκε αλλά θεωρείται πιθανό να τα βρουν στο νέο ραντεβού τη Δευτέρα. Αντίθετα ο ισπανός φορ Γιόρντι είναι ακριβός και μάλλον απομακρύνεται η πιθανότητα απόκτησής του. Εν τω μεταξύ οι Αλεν Ραγκουέλ και Τσάβι Μόρο έλυσαν χθες και τυπικά τη συνεργασία τους με τον Ηρακλή και έτσι έγιναν 16 οι παίκτες που αποχώρησαν από τον Ηρακλή.