1. Red Currant Champagne Cocktail
Υλικά:
· 2 κουταλιές παγωμένουRed Currant Puree
· Παγωμένη σαμπάνια Cattier
Ετοιμασία:
Τοποθετήστε Red Currant Puree σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Σιγά-σιγά ρίχνουμε σαμπάνια μέχρι να γεμίσει. Σερβίρετε αμέσως.
2. Mandarin Cocktail
Υλικά:
· 1 ουγκιά λικέρμανταρίνι
· 4 ουγκιές σαμπάνια
· Φλούδα Clementine, για γαρνίρισμα
· Παγωμένη σαμπάνια Cattier
Ετοιμασία:
Ρίχνουμε το λικέρ σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Συμπληρώνουμε το υπόλοιπο ως την κορυφή με σαμπάνια. Twist φλούδα κλημεντίνες πάνω από γυαλί και ήπια πτώση σε κοκτέιλ.
3. SorbetandChampagneCocktail
Υλικά:
· 1 κουταλάκι του γλυκού γρανίτα (βατόμουρο ή φρούτα του πάθους)
· Παγωμένη σαμπάνια Cattier
Ετοιμασία:
Τοποθετούμε σορμπέ σε ένα ποτήρι σαμπάνια;. Γεμίζουμε με παγωμένη σαμπάνια. ανακινούμε ελαφρά.
4. Ginger Sparkler
Υλικά:
· 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη φλούδα από ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
· 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
· 1 μπουκάλι (750 ml) σαμπάνια
· Παγωμένη σαμπάνια Cattier
Ετοιμασία:
1)Τοποθετήστε ένα λεπτό σουρωτήρι πάνω από ένα μικρό μπόλ και αφήστε το στην άκρη. Σε μια μικρή κατσαρόλα, βράστε το τζίντζερ, τη ζάχαρη, και 1/4 φλιτζάνι νερό μέχρι να σιροπιάσει, περίπου 2 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα από κόσκινο στο μπολ, αφαιρώντας απόρριψη στερεών. (Για να αποθηκεύσετε το σιρόπι, βάλτε το στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο – διατηρείται ως 1 εβδομάδα.)
2)Ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σε καθένα από τα 8 ψηλά ποτήρια. Ολοκληρώνουμε με σαμπάνια και ανακατεύουμε απαλά.
5. Semifreddo Bellini
Υλικά:
· 1 φλιτζάνι φλούδα ψιλοκομμένα ροδάκινα που έχετε καταψύξει μέχρι να σκληρύνουν
· 1/4 φλιτζάνι schnappsροδάκινο
· 3/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας παγωμένη σαμπάνια
· 2 κουταλιές της σούπας λεπτή ζάχαρη
· 1 φλιτζάνι μικρά παγάκια
· Ροδάκινο σε φέτες, για το γαρνίρισμα
Ετοιμασία:
Ανακατέψτε τα ροδάκινα, το schnappsροδάκινο, 2 κουταλιές σαμπάνια, τη ζάχαρη και τον πάγο σε ένα μπλέντερ. Χωρίστε το μίγμα σε 2 ποτήρια.Γεμίστε κάθε ποτήρι με 1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές σαμπάνιας, και σερβίρετε.