Μύρισε Χριστούγεννα στο καινούργιο μας τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με Το Βήμα. Τα Χριστούγεννα των παιδικών μας αναμνήσεων, αφού 5 συνεργάτες μας μαγειρεύουν για εμάς τις αγαπημένες συνταγές της οικογένειάς τους.

Επίσης στο ΒΗΜΑGourmet: κάνουμε ρεβεγιόν με ένα πλήρες μενού ή με έναν πλούσιο μπουφέ.

Μαγειρεύουμε δυο μέρες πριν και βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να γλιτώσουμε χρόνο την ημέρα της γιορτής.

Φτιάχνουμε πρωτότυπα συνοδευτικά με μαγειρευτό λάχανο και ευφάνταστες σαλάτες και βάζουμε μπαχαρικά στα γλυκά μας.

Ετοιμάζουμε γιορτινά κοκτέιλ στο σπίτι και –όπως κάθε φορά –προνοούμε για το καθημερινό φαγητό.

Και όλα αυτά μαζί με προτάσεις για φαγητό και κρασί την περίοδο των γιορτών.