Η γιορτή του Αι Γιώργη του Μεθυστή στο κτήμα Κοκκοτού στη Σταμάτα έχει εφέτος και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τη Κυριακή 1η Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00 το Κτήμα Κοκκοτού υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για μια υπέροχη μέρα με φαγητό και δραστηριότητες. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί και ένα φιλανθρωπικό bazaarγια την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού τραύματος», κατά τη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα περιλαμβάνουν:

-ξενάγηση στο οινοποιείο και στον αμπελώνα με τον οινολόγο του κτήματος

-περιήγηση στο κτήμα, στον ελαιώνα, στον λαχανόκηπο και τα μελίσσια

-πάρκο περιπέτειας από τηνTrekkingHellas

-εργαστήρι κατασκευής κούκλας

-facepainting

Το φιλανθρωπικόbazaarθα είναι πλούσιο σε προϊόνταόπως μέλι, κρασί, μπαχαρικά, αρωματικά βότανα, γλυκά, σπιτικές μαρμελάδες,delicatessen, ποπ-κoρν, νοτιοαφρικάνικα εδέσματα,αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, τσάντες, κούκλες, πετσέτες, κατασκευές, αρωματικά κεριά, παλιά αντικείμενα, κοσμήματα κ.ά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα σερβίρονται σάντουιτς, κρουασάν, καφές, σαλάτες, σουβλάκια, πατάτες τηγανιτές κ.α ενώ φυσικά δεν θα λείπουν και οι οινοδιαδρομές, που χαρακτηρίζουν άλλωστε την ιστορία του κτήματος.

Σταhighlightsτης ημέρας η Α.Ισμαήλος ΑΕ γιορτάζει τα 25 χρόνια της, παρουσιάζει το νέοG-ClassτηςMercedesκαι κληρώνει ένα ποδήλατοmountainbikeγια έναν υπερτυχερό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα βοηθήσουν εθελοντικά οι μαθητές του σχολείουByronCollege.

Κρατήσεις για το μενού στις οινοδιαδρομές στο τηλ. 210 6204 919-693 6883 126, www.ktimakokotou.gr