Τα καλά νέα είναι σαφώς το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα ομαλοποιήσει τα θέματα επικοινωνίας και θα δώσει το πράσινο φως για καινούργια ξεκινήματα. Στις 20/3 γιορτάζουμε τον αληθινό ερχομό της άνοιξης με την εαρινή ισημερία, καθώς ο Ηλιος περνάει στον Κριό.

Η πρώτη ημέρα της άνοιξης είναι μια θετική ένδειξη για να αναλάβουμε δράση και να κάνουμε μια καινούργια αρχή όπου το έχουμε ανάγκη. Στις 22/3 στον Κριό περνάει και η Αφροδίτη, η οποία στο ζώδιο αυτό συμπεριφέρεται με έναν πιο επιθετικό και διεκδικητικό τρόπο σε θέματα σχέσεων,
καθώς και στα οικονομικά.

Οι επιρροές αυτές θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τους Λέοντες, τους Τοξότες, αλλά και τους Κριούς. Στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, έχουμε μια εκρηκτική δυναμική όψη Αρη – Ουρανού που θα μπορούσε να σημάνει ξαφνικά γεγονότα, τρομοκρατικές επιθέσεις, εντάσεις και απρόοπτα, όχι απαραίτητα στη χώρα μας, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ας ελπίσουμε ότι θα έλθει και θα απέλθει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα…

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσάς, ειδικά αν έχετε κάποιο σχέδιο, μια ιδέα, έναν επαγγελματικό στόχο, διότι θα πρέπει να τα προωθήσετε τώρα, που έχετε ακόμη τον Ερμή στο ζώδιό σας, ο οποίος δίνει μεγαλύτερη ώθηση σε ό,τι ετοιμάζετε. Αν σκέφτεστε να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να διαφημίσετε προϊόντα της δουλειάς σας, ώστε να προσελκύσετε νέους πελάτες, δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα από αυτό που εκτείνεται ως τις 22/3. Ομοίως καλό είναι και για τα οικονομικά, για ταξίδια και χαρές που πιθανώς στερηθήκατε ως τώρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ετοιμάστε ταξίδι!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Το διάστημα αυτό αποκαλύπτονται πολλά από το παρασκήνιο του παρελθόντος ή ενέργειες και καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Πιθανώς σε αυτό το μυστικοπαθές κλίμα να συμμετέχετε κι εσείς. Ο Ηλιος στο ζώδιό σας, από τις 20/3, και η Αφροδίτη, από τις 22/3, σβήνουν τα κακώς κείμενα και φωτίζουν κρυφές και αθέατες πτυχές θεμάτων που σας προβλημάτιζαν. Με τη βοήθεια και της Αφροδίτης θα είστε πιο λαμπεροί και γοητευτικοί. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία της για να ερωτευθείτε και να προβληθείτε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να διασκεδάσετε.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Μολονότι η έλλειψη πόρων ή μετρητών σάς είναι κάπως δυσάρεστη, στο δεύτερο 15νθήμερο του μήνα θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ, κι αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση. Η εβδομάδα δείχνει ότι ετοιμάζεστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων, να αλλάξετε κάτι στο σπίτι ή στη δουλειά και γενικά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κάθε είδους. Με Ηλιο, Αφροδίτη και Αρη στον Κριό, προτείνω να δείτε δυναμικά και το θέμα της φυσικής σας κατάστασης, ιδιαίτερα αν χρήζει φροντίδας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε την επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Σύνθετη εβδομάδα αυτή που ξεκινάει για εσάς, αφού από τη μία πλευρά νιώθετε ότι η εργασία σας σάς τρώει αρκετό από τον χρόνο που θα θέλατε να αφιερώσετε σε ευχάριστες δραστηριότητες ή σε ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ από την άλλη υπάρχουν θετικές πτυχές στην καθημερινότητά σας, όπως η εισροή χρήματος με τη μορφή κερδών από τη δουλειά σας. Αυτή την εβδομάδα να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες (κάποια από αυτές πιθανώς έχει και ερωτικό ενδιαφέρον) ή ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διώξτε το εργασιακό άγχος.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Αυτή την περίοδο κινδυνεύετε, αντί να ελέγχετε εσείς τη δουλειά σας, να σας επιβάλλει αυτή τους εξοντωτικούς ρυθμούς της. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του και μην εξαντλείστε. Διαφυλάξτε την υγεία σας και μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να κάνει ιώβεια υπομονή ώσπου να του δείξετε λίγη προσοχή. Ακόμη, θέματα που αφορούν ένα ακίνητο ή τον χώρο του σπιτιού πιθανώς χρειάζονται φροντίδα. Η συνεχιζόμενη πορεία του ορθού πλέον Ερμή δίνει το πράσινο φως για σπουδές, ταξίδια και επικοινωνία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κοινωνικοποιηθείτε!

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Νέες γνωριμίες, προκλήσεις, ερωτική διάθεση. Τώρα είναι ο καιρός της αποκατάστασης για τους περισσότερους από εσάς. Τίποτε δεν μπορεί να παραμείνει ίδιο στη ζωή σας και τις αλλαγές θα τις επιδιώξετε πρώτοι εσείς. Αν, λοιπόν, μια σχέση έχει βαλτώσει και δεν μπορεί να σωθεί, μη διστάσετε να την αφήσετε πίσω, αφού σύντομα θα την αντικαταστήσετε με κάποια άλλη, πιο δυνατή. Αν, πάλι, είστε καλά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε η εβδομάδα αυτή θα είναι από τις καλύτερες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξοικονομήστε χρήματα.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Αν και φημίζεστε για την οργανωτική σας ικανότητα, αυτή την εβδομάδα ίσως βρεθείτε με τόσο πολλές υποχρεώσεις, που θα μπερδευτείτε κι εσείς οι ίδιοι ως προς το τι έχει προτεραιότητα και τι όχι. Είναι και αυτή η τάση σας να αρνείστε δύσκολα τις προσκλήσεις που σας θέτουν οι άλλοι και έτσι θα πρέπει να κλωνοποιηθείτε για να τα προλάβετε όλα και όλους. Επειδή, όμως,
είστε και τελειομανείς, όσο είναι νωρίς, βάλτε φρένο στις παρορμήσεις σας, γιατί ευκαιρίες, ειδικά για ταξίδια, θα έχετε πολλές στο μέλλον.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σχεδιάστε μια έξοδο.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Ο Ηλιος παίρνει θέση κι αυτός απέναντί σας, μαζί με τον Αρη που έχει προηγηθεί στο ζώδιο του Κριού, αναδεικνύοντας τον ρόλο των άλλων (σύζυγος, σύντροφος, φίλοι, συνεργάτες) στη ζωή σας. Οι αποφάσεις τους, οι πράξεις ή οι παραλείψεις τους σας επηρεάζουν άμεσα. Πάντως, η εβδομάδα ευνοεί τη λήψη αποφάσεων που αφορούν μια δέσμευση, μια επανένωση ή ακόμη και έναν νέο έρωτα. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στη ζωή σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Παρ’ όλο που η αίσθηση στασιμότητας (ιδίως επαγγελματικά και οικονομικά) σας συνοδεύει ως το τέλος του μήνα, τουλάχιστον υπάρχουν διαστήματα, όπως αυτή η εβδομάδα, η οποία σάς προσφέρει ευχάριστα διαλείμματα και σας δίνει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια, γνωριμίες και φιλικές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, αυτές οι ημέρες είναι και πολύ γόνιμες (αν επιθυμείτε να αποκτήσετε απόγονο). Αν βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης ερωτικού συντρόφου, κυκλοφορήστε λίγο παραπάνω και δεν θα απογοητευτείτε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επενδύστε σε φίλους.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Κάτι αλλάζει αυτές τις ημέρες και πιθανώς αυτό είναι η στέγη της δουλειάς ή του σπιτιού, ή ακόμη η διάθεσή σας απέναντι σε αυτά τα θέματα. Αν δεν προχωρήσατε σε κάποια σχετική ενέργεια την προηγούμενη εβδομάδα, σκεφτείτε το καλύτερα και κάντε την πολυπόθητη αλλαγή τον επόμενο μήνα. Τότε, ο Ερμής θα πάρει μια πιο ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση και έτσι θα είστε σίγουροι για την απόφασή σας. Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο πιθανώς αυτές τις ημέρες να προκύψουν καυτά θέματα στα ερωτικά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εκτονωθείτε εκτός σπιτιού.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αν σκοπεύατε να πραγματοποιήσετε αλλαγή χώρου (διαμονής ή δουλειάς), η εβδομάδα προσφέρεται για τις απαραίτητες κινήσεις, για να βρείτε ό,τι ψάχνετε και να το φέρετε στα μέτρα σας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα έξοδα, σε ένα διάστημα που είστε αρκετά πιεσμένοι οικονομικά, αλλά και πάλι θα έχετε την υποστήριξη (ίσως και οικονομική) από το περιβάλλον σας, αρκεί να μην τα τσουγκρίσετε με την οικογένειά σας. Ο Αρης και ο Ουρανός στον τομέα της οικογένειας σας κάνουν κάπως πιο επιθετικούς και απαιτητικούς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναθεώρηση σχέσεων.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ενα διάστημα ήρεμο, χωρίς ανακατατάξεις και εντάσεις, σας προσφέρει αυτή η εβδομάδα. Με την είσοδο των πλανητών στον Κριό, κατ’ αρχάς αποσοβείται η μεγάλη οικονομική ένταση. Δεν θα γίνετε ξαφνικά πλούσιοι, αλλά θα αρχίσουν να διαφαίνονται θετικοί οιωνοί και σε αυτόν τον πολύπαθο τομέα. Η Αφροδίτη στον Κριό σάς προτρέπει να φύγετε για ένα ταξιδάκι ή να κάνετε κάποιες κινήσεις και να διαφημίσετε τα προϊόντα της δουλειάς σας ή τις υπηρεσίες σας, αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτικές διεκδικήσεις!