Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου προσφέρεται μόνο για… δίαιτα! Αξιοποιήστε τις επιρροές για να προσέξετε τη φυσική σας κατάσταση. Μετά τις 9/1 τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή και γίνεστε οι αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές, όχι μόνο γιατί έχετε γενέθλια, αλλά γιατί έχετε και εξαιρετικούς επισκέπτες στο ζώδιό σας, εκτός από Ερμή – Αφροδίτη, που θα βελτιώσουν διάθεση, οικονομικές προοπτικές και έρωτα! Το τρίγωνο Αρη – Δία στις 4/1 μπορεί να δημιουργήσει καλές προοπτικές για τα οικονομικά σας από μια νέα εργασία ή μια παράλληλη εργασία.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Φροντίστε τον εαυτό σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η πρώτη εβδομάδα του 2013 είναι πιο διασκεδαστική και ευχάριστη. Οχι ότι μετά περνάτε άσχημα, ωστόσο υπάρχουν περισσότερες πιέσεις επαγγελματικής και ψυχολογικής φύσης. Επειδή η εύνοια του πρώτου δεκαημέρου είναι εξασφαλισμένη, φροντίστε να κάνετε παντού το καλύτερο: από το να γεμίσετε μπαταρίες, μέχρι να σκεφτείτε τρόπους βελτίωσης των οικονομικών σας. Το τρίγωνο του Αρη στο ζώδιό σας, με τον Δία στους Διδύμους, δίνει ευκαιρίες να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και να κάνετε ερωτικές γνωριμίες.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Συναντήστε φίλους.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Δεν είναι το πιο ονειρεμένο ξεκίνημα νέας χρονιάς αυτό που βιώνετε σε ψυχολογικό επίπεδο εφέτος, αλλά μετά τις 9/1 τα πράγματα διαφοροποιούνται και μπορείτε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος. Καλό είναι να μην πιέσετε περισσότερο στα επαγγελματικά, γιατί και αυτό που θέλετε δεν θα είναι εύκολο να σας δοθεί και θα χαλάσετε περισσότερο το κέφι σας. Μετά τις 9/1, που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω η Αφροδίτη, θα έρθετε πιο κοντά με συνεργάτες και φίλους. Το τρίγωνο Αρη – Δία ευνοεί τις πρωτοβουλίες εν γένει.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Κάντε ένα διάλειμμα!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η συνεχιζόμενη πορεία της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι η καλύτερη συγκυρία για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, αφού σε όλα τα επίπεδα η εύνοια που έχετε είναι αξιοσημείωτη. Επιπροσθέτως, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σας Αρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και ευνοεί τη δράση, την περιπέτεια, τα ταξίδια και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Προσπαθήστε να περάσετε κάποιες νέες ιδέες σας στα επαγγελματικά, κινηθείτε γρήγορα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, αλλά μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας σε υπερβολικά έξοδα.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Αναδειχθείτε επαγγελματικά.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η πρώτη εβδομάδα του 2013 δεν είναι απαλλαγμένη από υπερβολές, αλλά δεν δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας. Ο Ηλιος στον Αιγόκερω και από τις 31/12 ο Ερμής στο ίδιο βοηθητικό προς το δικό σας ζώδιο βοηθούν να πραγματοποιήσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μάλιστα μετά τις 9/1 φαίνεται να έχετε τη μερίδα του λέοντος στα κέρδη. Αισθηματικά, ξημερώνει μια καινούργια ημέρα. Η εβδομάδα, με το τρίγωνο Αρη – Δία, ευνοεί τους γεννημένους τον Απρίλιο στα επαγγελματικά.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Οικονομικά κέρδη!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Ιανουάριος μπαίνει με γκάζια για τους περισσότερους από εσάς και θα το διαπιστώσετε από τις πρώτες ημέρες του, που φέρνουν αυξημένους ρυθμούς, κούραση και υποχρεώσεις. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπαίνοντας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δυσκολέψει και στα οικονομικά. Βάλτε σε μια τάξη τα χρέη και μην παρασύρεστε σε έξοδα που δεν αντέχετε. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα τελειώνει θεαματικά με το τρίγωνο Αρη –
Δία, που ευνοεί τους γεννημένους τον Μάιο και δημιουργεί προϋποθέσεις επιτυχίας.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Σμίξτε με αγαπημένους.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, κάνετε απολογισμούς για τα πεπραγμένα σας και μεθοδεύετε τις κινήσεις σας για περισσότερη ικανοποίηση στο μέλλον, κυρίως σε ό,τι αφορά νέες συνεργασίες. Οι πρώτες οκτώ ημέρες της νέας χρονιάς είναι αρκετά κουραστικές. Οχι ότι θα ξεκουραστείτε αργότερα, απλώς θα έχετε μεγαλύτερα οφέλη και κέρδη. Το τρίγωνο Αρη – Δία ευνοεί, πάντως, και τα οικονομικά σας, και αν έχετε γεννηθεί Ιούνιο, μπορεί να προκύψει και κάποια αύξηση στα εισοδήματά σας.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Οι πρώτες ημέρες του νέου έτους προβλέπονται γενναιόδωρες στα ερωτικά, στη διασκέδαση και στη δημιουργία. Επειτα θα συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και θα εστιάσετε στα οικονομικά. Οσοι είστε ακόμη μόνοι-ες, ενεργοποιηθείτε προς την κατάλληλη κατεύθυνση και μη χάνετε χρόνο. Το τρίγωνο Αρη – Δία μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, κυρίως στους γεννημένους τον Ιούλιο, ή μπορεί μια φιλία να αποκτήσει ερωτική διάσταση. Οσοι έχετε ήδη σχέση, μοιραστείτε περισσότερες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Λίγη ξεκούραση!

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου σάς δίνει την αίσθηση ότι δεν ικανοποιείστε βαθύτερα, ωστόσο τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 9/1, που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή από τις 31/12 στο παραπάνω ζώδιο, οργανωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά και μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει ανεκμετάλλευτος, γιατί μετά τις 9/1 τα κέρδη μπορεί να είναι πολλά και σημαντικά. Αν περιμένετε πράσινο φως για μια έναρξη στον επαγγελματικό τομέα, το τρίγωνο Αρη – Δία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Να θέσετε όρια.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η πρώτη εβδομάδα του 2013 είναι ενδιαφέρουσα ως προς τις επιρροές της, που μόνο ευχάριστες μπορεί να χαρακτηριστούν. Τώρα προκύπτουν ευκαιρίες για αποδράσεις, ξεκούραση και καλύτερα επαγγελματικά. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, υπάρχει εύνοια από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που πλησιάζετε για να προτείνετε ιδέες σας. Ακόμη, το τρίγωνο Αρη – Δία μπορεί να φέρει είτε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει είτε την επισημοποίηση κάποιας σχέσης. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την εβδομάδα παντοιοτρόπως.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μια απόδραση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ο πρώτος μήνας του 2013 χαρακτηρίζεται φιλικός για τις επιδιώξεις σας, παρά τη δύσκολη επιρροή του Αρη από τον Υδροχόο, που σας «τρέχει» καθημερινά, ιδίως σε θέματα δουλειάς και σπιτιού. Η πρώτη εβδομάδα δίνει έμφαση στο χρήμα, στην κατανάλωση, στις αισθηματικές σας κτήσεις και στην αυτοπεποίθησή σας. Σε όλα τα παραπάνω καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές. Μετά τις 9/1 υπάρχουν λιγότεροι επιβαρυντικοί παράγοντες και ο κίνδυνος να κάνετε λάθη μειώνεται. Το τρίγωνο Αρη – Δία μπορεί να φέρει κέρδη.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Εύνοια στην τσέπη.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Η αρχή της νέας χρονιάς σάς χρίζει πρωταγωνιστές, με την Αφροδίτη να περιδιαβάζει στο ζώδιό σας, αυξάνοντας τη γοητεία σας, και το τρίγωνο Αρη – Δία να ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και να προσφέρει ευκαιρίες προβολής, ταξιδιών ή θετικών αποτελεσμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες. Μετά τις 9/1 ίσως κουραστείτε περισσότερο, αλλά θα υπάρχουν περισσότερα οικονομικά οφέλη. Προστατέψτε τη φυσική σας κατάσταση προσέχοντας τι τρώτε. Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.