Η Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc, της νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε στις 7 Νοεμβρίου την κυκλοφορία του νέου Kingston DataTraveler® 109. To Kingston® DataTraveler 109 είναι ένα μικρό και κομψό USB Flash Drive που διατίθεται σε επτά χρώματα και είναι εξοπλισμένο με το λογισμικό urDrive, τη δωρεάν προεγκατεστημένη εφαρμογή για οργάνωση αρχείων, φωτογραφιών, video, μουσικής κ.α.
{{{ moto }}}
«Το Kingston DataTraveler 109 είναι ένα καλοσχεδιασμένο USB Flash Drive που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε φωτογραφίες, μουσική, βίντεο αλλά και άλλα αρχεία με τους φίλους και την οικογένειά μας», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Τα περισσότερα USB Flash Drives προσφέρουν απλώς τη δυνατότητα μεταφοράς και αποθήκευσης των δεδομένων, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Το urDrive προσφέρει δυναμικές και διαδραστικές λειτουργίες για αποθήκευση, πρόσβαση και οργάνωση των αρχείων, ακόμη και αναπαραγωγή μουσικής και φωτογραφιών από το ίδιο περιβάλλον του USB drive».

Το Kingston DataTraveler 109 διατίθεται σε χωρητικότητα 8GB και 16GB και σε επτά διαφορετικά χρώματα για την κάθε χωρητικότητα. Μπορεί να προστεθεί σε κλειδοθήκες και lanyards για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Καλύπτεται από εγγύηση 5 ετών και την γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston.

Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε την Kingston στα Social Media:
YouTube:http://www.youtube.com/kingstontechmemory
Facebook:http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope
Twitter:http://twitter.com/#!/kingstontech
LinkedIn:http://www.linkedin.com/company/kingston
Flickr:http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

Σχετικά με την Kingston Digital Inc.
Η Kingston Digital Inc (KDI) αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Kingston Technology Company Inc. – του μεγαλύτερου, ανεξάρτητου κατασκευαστή προϊόντων μνήμης σε παγκόσμιο επίπεδο – στην κατηγορία Flash memory. Η Kingston Digital Inc. ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει στο Fountain Valley, στην Καλιφόρνια (USA). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το +44 (0)1932 738888 ή επισκεφτείτε τo websitewww.kingston.com/europe