ΗWolford προτείνει μια σειρά από απροσδόκητα ρομαντικά δώρα για εκείνη, για εμφανίσεις τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και για την ιδιαίτερη βραδιά του Βαλεντίνου.

*Το καλσόν «Love Tights» αποτυπώνει με τρόπο απρόσμενο, τη ρομαντική πλευρά της αγάπης . H άλλοτε ευθεία μαύρη ραφή στην πίσω όψη του καλσόν, μεταμορφώνεται σε πένα, που καλλιγραφεί την φράση «Love is enough. Ιδανικό δώρο, για την ημέρα των ερωτευμένων.
*Με τη σειρά Filigra Lace, από αυθεντική Γαλλική δαντέλα και απαλή βισκόζη, η Wolford σας προτείνει αυτό το ξεχωριστό σετ εσωρούχων, σε απόχρωση dark orchid. Θα ενθουσιάσει τα βλέμματα και θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Είναι μια σεμνή πολυτέλεια που θα συναρπάσει αποτυπώνοντας την ομορφιά σας και προσδίδοντας αίσθηση αυτοπεποίθησης, την κατάλληλη στιγμή.
***Και μια πρωτιά
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Wolford τιμήθηκε με το βραβείο των «UK Lingerie Awards 2015» ως την καλύτερη μάρκα καλσoν «Hosiery Brand of the Year». Η Αυστριακή Wolford υπερίσχυσε έναντι του ανταγωνισμού, ανάμεσα σε 5 ακόμη finalist στην κατηγορία αυτή, για τον υψηλό σχεδιασμό και την καινοτομία της.

Τα βραβεία αυτά διοργανώνονται από το Βρετανικό περιοδικό του κλάδου «Lingerie Insight UK». Η κριτική επιτροπή που εξειδικεύεται σε θέματα σχεδιασμού, κατασκευής, εμπορίου και επικοινωνίας, επέλεξε τους νικητές σε 20 κατηγορίες εσωρούχων.