Από το μπορντό που πρωταγωνιστεί για μια ακόμη χρονιά, μέχρι το royal blue που επανέρχεται δυναμικά σε παπούτσια και τσάντες η φετινή παλέτα προκαλεί για ζωντανές πινελιές μέχρι και τις λιγότερο τολμηρές οπαδούς των χρωμάτων.

Ξεχωρίσαμε τα pop σχέδια στα φουλάρια του οίκου Chanel με τα ευφάνταστα σχέδια σε ζωντανούς χρωματισμούς, ενώ ήδη σκεφτόμαστε το κατάλληλο outfit που θα συνοδεύσει ιδανικά την καρό τσάντα του οίκου Vivienne Westwood. Χρώματα ζωηρά που αναδεικνύουν αυτόματα κάθε σύνολο, με μεγάλο πρωταγωνιστή το φλογερό κόκκινο που επέλεξαν πολλοί οίκοι όπως ο Valentino στα τρίχρωμα μποτάκια από δέρμα και ο Kenzo στα εντυπωσιακά έθνικ clutches.

Δεν είναι όμως μόνο το χρώμα που τραβάει τα βλέμματα. Aσημί γαλότσες και κροκό γόβες παίζουν ρόλο πασπαρτού για σπορ ή πιο θηλυκά σύνολα, ενώ για πιο ήσυχες εμφανίσεις, ξεχωρίσαμε παπούτσια με κομψή γραμμή που ταιριάζουν με σύνολα τόσο πρωινά όσο και βραδινά, όπως τα μαύρα brogues του οίκου Lanvin, αλλά και τα κομψά και βολικά oxfords του οίκου Stella McCartney. Και αν ψάχνατε το τέλειο παπούτσι για να συνδυάσετε το μαύρο αέρινο φόρεμα σας, ο οίκος Alexander McQueen δημιουργεί μποτάκια με floral λεπτομέρειες σε romantic ροκ ύφος.

Την τελευταία πινελιά προσθέτουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως οι cozy powder pink γούνινοι γιακάδες του οίκου Elie Saab αλλά τα εκκεντρικά σχέδια καλσόν του βελγικού οίκου Branquinho που διχοτομούν με αισθησιακό τρόπο τα πόδια μας με μία κόκκινη ρίγα.