Η Alma Jodorowsky είναι ένα τυπικό Παρισινό παράδοξο. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια διαθέτει ένα γοητευτικό και απρόσμενο μείγμα χαρακτηριστικών που δεν θα μπορούσε να συνοδεύει τόσο φυσικά καμία άλλη γυναίκα. Συγκρατημένη στην πρώτη εντύπωση, αμφιταλαντεύεται από την επιθυμία της να είναι διακριτική, αλλά και να μην επιβάλλει τον εαυτό της, μια έκφραση ευγένειας. Με έναν ακαταμάχητο συνδυασμό διακριτικότητας και ισχυρής παρουσίας μας δείχνει πώς μοιάζει το αληθινό στυλ.

Η Alma πάνω από όλα είναι μια καλλιτέχνης, λίγο ροκ, λίγο μποέμ, αρκετά μυστηριώδης, γεμάτη περιέργεια. Παππούς της ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και δημιουργός κόμικς, ο Alejandro Jodorowsky, ένας ευφυής πολυπράγμων που έχει αφήσει την σφραγίδα του σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε, και έχει δείξει την αγάπη του για πειραματισμό και εκτός ορίων δημιουργικότητα. Πατέρας της ο Brontis Jodorowsky, ηθοποιός με εξαιρετική καριέρα στο θέατρο και στη μεγάλη οθόνη. Η ίδια μεγάλωσε σε μία από τις πιο συναρπαστικές καλλιτεχνικές οικογένειες, κοσμοπολίτες και εκλεκτικοί, των οποίων φαίνεται ότι ο μοναδικός κανόνας συμπεριφοράς είναι να προσεγγίζουν τον κόσμο με ένα τρυφερά ασεβές βλέμμα. Ελευθερία πάντα, ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και να δημιουργείς την αποκλειστικά δική σου ιστορία.

Ηθοποιός, αλλά και μουσικός και κατά περίπτωση μοντέλο για πολύ σημαντικούς οίκους μόδας, η Alma είναι η προσωποποίηση ενός πικάντικου και περίεργου Παρισινού πνεύματος, ικανού να δίνεται με το ίδιο πάθος και χαλαρή σοβαρότητα σε πολλούς τομείς και να βάζει τη σφραγίδα της.

Μετά την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη σε ηλικία 15 ετών, σπούδασε στη δραματική σχολή στο Παρίσι και στην Νέα Υόρκη και επέστρεψε στο σινεμά το 2011 με το Eyes find eyes των Jean-Manuel Fernandez και Sean Price Williams. Αφού δοκίμασε την κωμωδία, κάθισε και πάλι στα θρανία στο La vie d’Adèle του Abdellatif Kechiche μαζί με τις Léa Seydoux και Adèle Exarchopoulos, και κατόπιν έπαιξε στο Λονδίνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο του Chris Foggin’s Kids in love, ένας φόρος τιμής στους νέους ανθρώπους, από νέους ανθρώπους, μαζί με τους Cara Delevingne και Will Poulter. Πολυτάλαντη καλλιτέχνης, η Alma Jodorowsky συμμετέχει στο μουσικό σχήμα «Burning Peacocks» με τον David Baudart, ένα γκρουπ με ροκ και φολκ επιρροές και ονειρικές μελωδίες στις οποίες δανείζει την αισθησιακή και ντελικάτη φωνή της.

«Είναι μεγάλη έκπληξη και πολύ συγκινητικό να είμαι ένα από τα πρόσωπα ενός οίκου όπως η Lancôme, που για μένα αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της γαλλικής κουλτούρας. Γνωρίζω τη μάρκα από πολύ μικρή. Με συγκινεί πολύ η σκέψη όλων αυτών των γυναικών που έχουν εκπροσωπήσει τη μάρκα πριν από μένα, μέχρι σήμερα. Γυναίκες που θαυμάζω, που με εμπνέουν. Για μένα είναι μια τεράστια ευχαρίστηση, αλλά και ευθύνη να συμμετέχω και να γράφω κάποιες νέες σελίδες σε μια ιστορία που εδώ και πολλά χρόνια αγγίζει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο» εκμυστηρεύεται η νέα μούσα του οίκου που σε λίγο θα γιορτάσει τα 80κοστά του γενέθλια.

«Η Alma Jodorowsky εκπροσωπεί τη νέα Παριζιάνα με όλη της την ομορφιά και τη φρεσκάδα της. Έχει έναν πολύ προσωπικό τρόπο να μεταφέρει την ιδέα της κομψότητας χωρίς υπερβολές, μέσω του στυλ η της συμπεριφοράς που μετατρέπει ένα look σε κάτι απλά μοναδικό» εξηγεί η Françoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια της Lancôme Παγκοσμίως.

«Έχει μια εσωτερική, φυσική στάση που στερείται αλαζονείας, μια ήρεμη δύναμη που προέρχεται από τον τρόπο της να αντιμετωπίζει τη ζωή με αυτοπεποίθηση και μεγάλη περιέργεια. Μία οξυδέρκεια για τη ζωή και τους ανθρώπους»

Ανακαλύψτε την Alma Jodorowsky στην πρώτη της καμπάνια για τη Lancôme at the στο τέλος του 2014, φωτογραφημένη από τους Mert Alas and Marcus Piggott, με τη συλλογή μακιγιάζ «Happy Holidays».