Η Kiehl’s με περηφάνια παρουσιάζει μια ακόμα προσθήκη στην αρωματική γκάμα της! Το νέο άρωμα Vetiver & Black Tea (Βετιβέρ & Μαύρο Τσάι), απευθύνεται στους αγαπημένους πελάτες της Kiehl’s και είναι ένα αναζωογονητικό ξυλώδες άρωμα που φυλακίζει το γήινο, γλυκό άρωμα του Vetiver και το καταπραϋντικό, σαν κίτρο άρωμα του Μαύρου Τσαγιού. Κάθε σύνθεση (άρωμα, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος) έχει παρασκευαστεί με αυθεντικά αρώματα και μεταφέρει τους πελάτες σε ένα υπέροχο ταξίδι στην πηγή των συστατικών της Kiehl’s.

Οι χημικοί της Kiehl’s, αξιοποιώντας την κληρονομιά των σπάνιων και μοναδικών αρωματικών μειγμάτων, καθώς και την εξειδίκευσή της στα προϊόντα περιποίησης, δημιούργησαν το Vetiver & Black Tea συνδυάζοντας αναπάντεχα υλικά, συνθέτοντας χαρακτηριστικά αισθησιακά αρώματα. Παρασκευασμένη με 1/3 λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα παραδοσιακά αρώματα, η σύνθεση περιλαμβάνει μεγαλύτερη αναλογία από κάθε βασικό συστατικό. Το αποτέλεσμα είναι μια απλή, σαφής και, ταυτόχρονα, σοφιστικέ αρωματική δομή

Το άρωμα Vetiver & Black Tea είναι μια αρμονία του Vetiver Αϊτής και του Μαύρου Τσαγιού με τις νότες από πικάντικο πιπέρι και ξύλο να χαρίζουν βάθος και ταυτόχρονα μια αναζωογονητική εμπειρία στις αισθήσεις. Η γήινη, γλυκιά νότα από εκχύλισμα Vetiver προέρχεται από αγροκτήματα αειφόρου καλλιέργειας στις πλαγιές της Αϊτής. Οι απαλές, νότες από Μαύρο Τσάι που όμως θυμίζουν κίτρο, προέρχονται από τα υψίπεδα της Σρι Λάνκα και είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ προσεκτικής τεχνολογίας εκχύλισης που εγγυάται αυθεντική, οσφρητική πιστότητα στο αυθεντικό άρωμα του συστατικού.

Το νέο άρωμα Vetiver & Black Tea της Kiehls δημιουργεί μια πλούσια οσφρητική εμπειρία με πολύ ισορροπημένες νότες,” εξηγεί ο David Suffit, Assistant Vice President, Fragrance Development. “Η εξωτική, ανανεωτική αύρα είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης δύο οσφρητικά «αληθινών» συστατικών, που προσφέρουν μια ανατροπή στο κλασικό ξυλώδες αρωματικό προφίλ. Για να εκχυλίσουμε το Vetiver, χρησιμοποιήσαμε μια 24ώρη τεχνική απόσταξης που επιτρέπει στη λεπτή, αυθεντική νότα του Vetiver να αναγεννηθεί στη σύνθεσή μας. Το Μαύρο Τσάι Ceylon εκχυλίζεται με τον πιο απαλό και γεμάτο σεβασμό τρόπο ώστε να εξασφαλίζουμε την πιο γνήσια αρωματική έκφραση. Ο τελικός συνδυασμός είναι ένα απολαυστικό άρωμα που θα ενθουσιάσει το ίδιο άνδρες και γυναίκες.”

Προϊόντα καθαρισμού και Λοσιόν Σώματος Υψηλής Αποτελεσματικότητας

Χάρη στην εκτενή τους εξειδίκευση στα προϊόντα περιποίησης, τα εργαστήρια της Kiehl’s ενσωμάτωσαν αυτό το μοναδικό αρωματικό μίγμα σε δύο συνθέσεις για το σώμα υψηλής αποτελεσματικότητας που δρουν, για να θρέφουν, να καθαρίζουν και να περιποιούνται την επιδερμίδα.

Το Aromatic BlendsTM Vetiver & Black Tea Body Cleanser (Προϊόν καθαρισμού σώματος) έχει σχεδιαστεί ειδικά χωρίς τασιενεργά με θειικά άλατα[1], αλλά με ένα συνεργατικό συνδυασμό πολύ ήπιων τασιενεργών, για να προστατεύει τη φυσική ενυδατική ισορροπία της επιδερμίδας.

Το Aromatic BlendsTM Patchouli & Fresh Rose Body Lotion (Γαλάκτωμα σώματος) ενσωματώνει φυτικά έλαια, βούτυρα και γλυκερίνη, για να διασφαλίζει τη βαθιά θρέψη της επιδερμίδας.

Περιγραφή Προϊόντος

Ενδεικτική Τιμή Marketing*

Aromatic Blends Mist 100ml

59,00€*

Skin-Softening Body Lotion 250ml

26,00€*

Skin-Softening Body Cleanser 250ml

24,00€*

*Ενδεικτική τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.