Το Dolce είναι ένα θηλυκό μείγμα από λευκά λουλούδια. Η φρεσκάδα των φύλλων νερολί συνδυάζεται με τη μοναδικότητα της λευκής αμαρυλλίδας, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην αρωματοποιία, ενώ τα εκρηκτικά άνθη παπάγια ενώνονται με το λευκό νούφαρο και το λευκό ασφόδελο. Η λουλουδάτη εσάνς εξισορροπείται με τις ζεστές νότες musk και σανταλόξυλου.

Η Σικελία στάθηκε για μία ακόμα φορά η έμπνευση για το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο. Αναμνήσεις και αξίες από το νησί ζωντανεύουν μέσα από την εσανς. «Η ευγένεια της ψυχής, η κομψότητα των καθημερινών κινήσεων, η χαρά του να μοιράζεσαι από γενιά σε γενιά αποτυπώνονται σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα», λέει ο Ντομένικο Ντόλτσε.

Κομψό και vintage, το μπουκάλι ορίζεται από απαλές καμπύλες. Το καπάκι σε σχήμα άνθους αποτίνει φόρο τιμής στα έθιμα της Σικελίας όπως τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά που μοιάζουν με αγάλματα. Η μαύρη γκρο κορδέλα δημιουργεί ένα λεπτό φιόγκο θυμίζοντας παπιγιόν σε λευκό πουκάμισο όπως τα πρώτα σχέδια των σχεδιαστών.

Τη γυναίκα Dolce ενσαρκώνει το 20χρονο μοντέλο Kate King την οποία έχουν επιλέξει οι Dolce & Gabbana να παρουσιάσει και τις πρόσφατες συλλογές ρούχων pret-a-porter και κοσμημάτων του οίκου. Οι σικελικές αξίες που βρίσκονται στην καρδιά του αρώματος εκφράζονται μοναδικά μέσα από τα καστανά μάτια της και τα ευγενικά χαρακτηριστικά της.

Το διαφημιστικό σποτ δημιουργήθηκε υπό τις οδηγίες του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Τζιουζέπε Τορνατόρε. Η ταινία είναι ένας ζωντανός πίνακας που παρουσιάζει τη ζωή του τόπου κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των λεμονιών ενώ η μούσα με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα ολοκληρώνει το ονειρικό σκηνικό.

Δείτε το υπέροχο βίντεο

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου