Ο Γιουσέιν Μπολτ, θα εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο στο Old Trafford, αλλά δεν θα το κάνει ως ποδοσφαιριστής μιας επαγγελματικής ομάδας. Ο Τζαμαϊκανός, ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων, πως θα συμμετάσχει σε ένα φιλικό για τη UNICEF, με μία ομάδα μικτής κόσμου, με αντίπαλο ομάδα της Αγγλίας με αρχηγό τον τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συμμετάσχουν γνωστοί και μεγάλοι πρώην ποδοσφαιριστές. Τα εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν μεταξύ 10 και 50 λιρών, μπορούν να αγοραστούν μέσω της ιστοσελίδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Tώρα τον Ιούνιο θα μπορέσω να πατήσω στο γρασίδι του Old Traffort και να παίξω ενάντια σε μερικούς από τους μεγάλους θρύλους του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι σημαντικό», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, ο Μπολτ και πρόσθεσε: «Μου αρέσει ο ενθουσιασμός του ανταγωνισμού, οπότε ο Ρόμπι και η ομάδα της Αγγλίας πρέπει να προσέχουν, γιατί δεν πρόκειται να τους χαριστώ».

Το τελευταίο διάστημα είχε γραφτεί η προοπτική πιθανής μετακίνησής του στην Μπέρτον, ομάδα της Championship, στην νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τη Μαϊάμι στο MLS, αλλά και την Μαμελόντι από την Νότια Αγφρική.