Μετά το πρωτάθλημα στους Άνδρες, ήταν η σειρά της ομάδας Κ-15 του Ολυμπιακού να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθώς νίκησε στον τελικό τον ΠΑΟΚ με 2-0, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, αφού όμως στο 19ο λεπτό ο Πουρναράς αστόχησε ελάχιστα για τον «Δικέφαλο» και ο Βρακάς λίγο αργότερα σούταρε «άψυχα» από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 51΄ με τον Γεωργαντή, όταν ύστερα από «γέμισμα» οι παίκτες του ΠΑΟΚ άφησαν τον σκόρερ θεωρώντας ότι είναι σε θέση οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα, με τον Μουτζούρη να «σημαδεύει» το δοκάρι, ο Ατματζίδης απέτυχε με τη σειρά του για το 1-1 στο 69΄ και τελικά ο Καλλιμούκος στο 78΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Μακρυπόδης

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρναράς (63΄ Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57΄ Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41΄ Μπαταλάμας, 78΄ Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51΄ Μπούμπα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57΄ Τσακίρης), Τσέργας (78΄ Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74΄ Τασιάς), Φέκκας (63΄ Μπουλάρι), Μούγιος (80΄ Κουλουριώτης).