Μπορεί βασικό θέμα σε όλες τις ισπανικές εφημερίδες να ήταν το 5-1 της Ρεάλ επί της Βασιλείας, ωστόσο μεγάλης έκτασης ήταν και η αναφορά της ήττας της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό με 3-2 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Mε το όχι και τόσο πρωτότυπο «ελληνική τραγωδία» η Marca προσπάθησε να περιγράψει την ήττα της ομάδας του Σιμεόνε από τους «ερυθρόλευκους», ενώ έντονη ήταν η κριτική για την επιλογή του Αργεντινού προπονητή να βάλει βασικό τερματοφύλακα τον Όμπλακ.

Η As λοιπόν τονίζει σαρκαστικά : «Ο Μίτσελ μπορούσε με τον Σιμεόνε» αναφερόμενη στη σαββατιάτικη ήττα της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η καταλανική εφημερίδα Sport, έχει βασικλό θέμα το σημερινό ματς της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ για την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Φάληρο. «Ο Μίτσελ και ο Αφελάι πίκραναν τον Σιμεόνε».

Τέλος η «El Mundo Deportivo» γράφει πως ήταν άδικο για την Ατλέτικο Μαδρίτης που ηττήθηκε.

Τα διεθνή ΜΜΕ αμέσως μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης

Αs:Δυσκόλεψε τη ζωή της η Ατλέτικο. Με τρία σημαντικά γκολ ο Ολυμπιακός επισκίασε την πρεμιέρα της Ατλέτι στο Champions League. Θρίαμβος για την ομάδα του Μίτσελ.

Μarca:Ο Μίτσελ δυσκόλεψε τον Τσόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν οργανωμένος, προηγήθηκε και έπιασε στον ύπνο την Ατλέτικο στην κόντρα. Η ομάδα του Σιμεόνε θα μπορούσε να πάρει τον πόντο.

Μundo Deportivo:Αρχή με ήττα για την Ατλέτικο. Τρια αμυντικά λάθη τιμώρησαν την ομάδα του Σιμεόνε κόντρα στον Ατλέτικο. Τρία σουτ στην εστία, τρία γκολ δέχθηκε ο Ομπλάκ.

El Pais:Ήττα της Ατλέτικο στην Αθήνα. Η ομάδα του Σιμεόνε ήταν πάντα πίσω στο σκορ από τον Ολυμπιακό.

Sport:«Ο Μάντζουκιτς μίκρυνε την απόσταση»

ABC:«Η δευτεραθλήτρια (σ.σ. Ευρώπης) υπέκυψε στην κόλαση της Αθήνας»

Άλλα διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν:

Gazzetta dello Sport:«Aτλέτικο, λάθος ξεκίνημα. Θρίαμβος του Ολυμπιακού με 3-2».

Uefa.com:«Ο Ολυμπιακός έριξε αναίσθητη την Ατλέτικο σε ένα θρίλερ με πέντε γκολ»