Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους ήταν εμφανώς βελτιωμένος από το προηγούμενο και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Αυλωνίτη, πρώτο του τέρμα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Κασάμι, ενώ στο 55΄ ο Μποκανί ισοφάρισε για τους Ουκρανούς.

Ο Ελβετός είχε την καλύτερη απόδοση από όλους τους παίκτες, ενώ από τους «καινούριους», Ντοσεβί και Ελαμπμπντελαουί έδειξαν να συνεργάζονται πολύ καλά στην δεξιά μεριά στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ έκανε πολλές αλλαγές και η ποιότητα του αγώνα «έπεσε».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Παπάζογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 65′ όπου βγήκε απέναντι από το τέρμα της Ντιναμό αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Αβρ.Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Σιόβας, Λυκογιάννης, Κασάμι, Φουστέρ, Βέργος, Ντοσεβί, Διαμαντάκος

ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χουτεσιώτης, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Αμπιντάλ, Βούρος, Σαλίνο, Παπάζογλου, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ.

Ντιναμό Κιέβου (Σεργκέι Ρεμπρόφ):Σοφκόφσκι, Ντανίλο, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Μακαρένκο, Μπέζους, Ριμπάλκα, Τσουρίκοφ, Μπελχαντά, Γιαρμολένκο, Μποκανί

Επιστρέφει την Παρασκευή, αναχωρεί τη Δευτέρα

Στο μεταξύ, την Παρασκευή ολοκληρώνεται και η άδεια που έχουν οι Έλληνες διεθνείς, Μανιάτης, Χολέμπας, Μανωλάς και Σάμαρης. Την ίδια ημέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και το μεσημέρι θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, όπου αναμένεται να αφιχθούν αργά το βράδυ. Το πρωί της Δευτέρας (21/7) θα αναχωρήσουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερική, όπου, θα δώσουν σειρά φιλικών αγώνων με αντιπάλους τη Μίλαν, τη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.