Ο Μίτσελ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα με την ισπανική κρατική τηλεόραση η οποία μετέδωσε ότι ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης και αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης την δεκαετία του 1980, έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους για την υπογραφή συμβολαίου 2,5 ετών.
Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο ισπανός προπονητής αναμένεται στον Πειραιά ίσως και το Σάββατο προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και να παρακολουθήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.
Εφόσον ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά καθώς απέμειναν λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι τον πρώτο αγώνα με την Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Θλάση ο Πίνο
Εξάλλου, ο Κολομβιανός Πίνο στην προπόνηση της Παρασκευής (1/2) υπέστη θλάση, θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες και ως εκ τούτου θα χάσει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν ανησυχεί ο Τζιμπούρ
Στο μεταξύ η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλησε να σχολιάσει δημοσιεύματα που φέρουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ να ελέγχεται από τους οικονομικούς εισαγγελείς για το αν έχει καταθέσει φορολογικές δηλώσεις από το 2007 και για ύποπτο έμβασμα 1 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό το 2011 από στοιχηματική εταιρεία. Ο Τζιμπούρ πρωτοήλθε στην Ελλάδα το 2005 για να φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, το 2006 πήγε στον Ατρόμητο, το 2007 στον Πανιώνιο, το 2008 στην ΑΕΚ και τον Ιανουάριο του 2011 στον Ολυμπιακό. Οι φορολογικές παραβάσεις δεν αφορούν το ποδόσφαιρο, ωστόσο εφόσον αποδειχθεί από την έρευνα ότι έπαιζε στοίχημα και ειδικότερα αν ποντάριζε σε αγώνες στους οποίους συμμετείχε ο ίδιος, κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον της αθλητικής δικαιοσύνης.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη και θα διορθωθεί. Δεν ανησυχώ και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας για το θέμα αυτό».