Μετά την Αρσεναλ που δεν είχε τον κ. Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ο αλσατός προπονητής είναι τιμωρημένος από την UEFA, οι Ερυθρόλευκοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν και την πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ χωρίς τον προπονητή της!

Ο κ. Ρενέ Ζιράρ μετά τη λήξη της αναμέτρησης της γαλλικής ομάδας με τη Σάλκε αντί να χαιρετήσει τον συνάδελφό του προπονητή της Σάλκε του έδειξε το μεσαίο δάκτυλο προκαλώντας σκάνδαλο! Οπως αποδεικνύεται, ένταση μεταξύ των δύο πάγκων υπήρχε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο τέταρτος διαιτητής χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές.

Ο τεχνικός της Σάλκε κ. Χουμπ Στέφενς δήλωσε ότι «όταν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο ένας προπονητής, όταν ουρλιάζει ζητώντας κίτρινη κάρτα σε κάθε φάουλ, τότε πολύ απλά αυτός δεν είναι δίκαιος προπονητής» ενώ συμπλήρωσε ότι «τέτοιες ενέργειες είναι ανεπίτρεπτες, δεν είναι αρμόζουν στον χαρακτήρα του Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του ο γάλλος προπονητής της Μονπελιέ ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να γίνουμε καλοί φίλοι» και απείλησε ότι «στον επαναληπτικό στη Γαλλία θα δουν οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας πώς θα τους υποδεχτούμε».

Ο ίδιος πάντως, μπορεί να απουσιάζει, καθώς η UEFA δεν δείχνει να έχει διάθεση συμβιβασμών και σε παρόμοια κρούσματα δεν αφήνει ατιμώρητους τους δράστες…